Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laagste prijzen voor je verblijf
Booking.com
103 US$
View deal
Gratis annuleren tot 16/05/21
Reserveer nu, betaal bij aankomst
Hotels.com
102 US$
View deal
Gratis annuleren tot 16/05/21
Trip.com
104 US$
87 US$
View deal
BESPAAR 17 US$
Gratis annuleren tot 16/05/21
Expedia.com102 US$
Priceline103 US$
Agoda.com104 US$
alle 16 aanbiedingen bekijken
De prijzen worden geleverd door onze partners en geven de prijs per nacht weer, inclusief alle belastingen en toeslagen die bekend zijn bij onze partners. Bekijk de website van onze partners voor meer informatie.
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (555)
Beoordelingen filteren
555 resultaten
Waardering van reizigers
43
184
209
72
47
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
43
184
209
72
47
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
2 - 7 van 555 beoordelingen
Beoordeeld op 30 januari 2018

Bij het verlaten van station Brussel Noord merkte ik dat mijn portemoinnee was gestolen/verloren: alles weg! Geen geld, geen bankpas, geen creditcard, niets. Bij hotel aangekomen vertelde ik het verhaal en vroeg om 50 euro. Geen enkel probleem voor hen en daarmee ook even geen probleem voor mij. De kamer was sober, maar voldeed: badkamer met douche, TV op kamer en een goed bed! Het personeel vriendelijk en het ontbijt goed met heerlijk verse broodjes en prima koffie. En maar 10 minuten lopen van de Grote Markt en 5 min van station!

Datum van verblijf: januari 2018
  • Reistype: Reisde voor zaken
    • Prijs/kwaliteit
    • Slaapkwaliteit
    • Service
Bedank albertbY6797IW
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
LeChatelainH, Responsable relations clients van Hotel des Colonies, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 2 februari 2018
Google-vertaling

Dear guest,

Thank you very much for your kind comment concerning your recent stay at the Colonies hotel.
We are pleased to hear that you have enjoyed our hospitality.
We hope to have the chance to welcome you at our hotel again in the near future.

Best regards,

Alexandre G.
The Colonies hotel's team

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 13 november 2017

Misschien aan het begin van de 20e eeuw een geweldig hotel, maar nu kan het er maar net mee door. Kleine kamer wordt familekamer genoemd omdat er een bed bijgezet is. Kan vervolgens geen kast meer open. Raam met uitzicht op muren Tv die nauwelijks een net zonder sneeuw heeft Slechts een handdouche dus zeer ongemakkelijk douchen, Ontbijt met blikfruit en yoghurtjes van de Aldi Toegegeven, de bedden waren heel behoorlijk en je zit redelijk in het centrum.

Datum van verblijf: november 2017
  • Reistype: Reisde met vrienden
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Service
Bedank jobvd
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 4 september 2017

Wil je een goede uitvalsbasis voor een weekendje Brussel en stel je geen te hoge eisen aan luxe dan is dit wel een goede plaats. Vlak bij het Noordstation en voor de shopper op enkele minuten van de Nieuwstraat. Op een klein half uur wandel je naar Matongé of de Marollen. Het personeel is zeer vriendelijk en behulpzaam. Het ontbijt is ruim voldoende. De kamer die wij hadden op het tweede verdiep was wel wat oubollig. Vooral de badkamer kan we een update gebruiken. Tapijt op de vloer is ook niet meer hedendaags en hygiënisch. De lobby oogt fraai maar toch is de algehele indruk dat een likje verf hier en daar het geheel toch wel fraaier kan doen ogen. Niettemin hebben we er een mooi tripje gehad met een nacht in een uitstekend bed.

Datum van verblijf: september 2017
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Kamers
    • Service
Bedank marcpoperinge
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 7 mei 2017

De lobby heeft een ouderwetse charme, maar het hotel kan een opknapbeurt gebruiken. Ik had een gedateerde kamer die een lik verf kon gebruiken, met een klein badkamertje. Uit de douche kwam slechts een kleine straal water. Het ontbijt was OK. Al bij al een aanvaardbaar hotel, maar niets meer.

Datum van verblijf: april 2017
  • Reistype: Reisde voor zaken
    • Locatie
    • Kamers
    • Service
Bedank ed c
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 21 februari 2016

Paar dagen voor het bezoek geboekt. De entree is mooi, alsof je in de jaren 20 van de vorige eeuw rondloopt. Aangekomen bij de kamer zagen wij dat de beschikking hadden over en 2 persoonsbed, tv, wifi (was soms wel erg traag), kleine badkamer met laag plafond en te weinig stopcontacten. Er is wel een stopcontact over, maar die was achter het bureau verstopt. Had er o.a. nodig vanwege een medisch apparaat. Deze kon ik hierdoor niet gebruiken.
Ontbijt was goed, personeel was vriendelijk en de kamer was schoon. Ligging op loopafstand van Brussel Noord en een mooi winkelcentrum. Voor herhaling vatbaar als er meer stopcontacten voorhanden zou zijn.

Kamertip: eventueel verlengsnoer meenemen.
Datum van verblijf: februari 2016
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Kamers
    • Service
Bedank HansM101
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken