Diane F

Tomorrowland

4,0 van 5 bollen24 jul 2023 beoordeeld
Wij verbleven 4 dagen in dit hotel voor Tomorrowland!Hele fijne ervaring. Vriendelijk personeel,ontbijt was geweldig,was van alles wat,en verse jus d’orange!De kamer was erg netjes en schoon. De bedden waren heerlijk.

Kortom,een echte aanrader!Tot volgend jaar.
Datum van verblijf: juli 2023
Gereageerd 25 jul 2023
Beste Diane,
Hartelijk dank voor deze mooie beoordeling.

We zijn blij om te lezen dat jullie een fijne ervaring hebben gehad tijdens jullie verblijf voor Tomorrowland. Het is geweldig om te weten dat jullie ons personeel vriendelijk vonden en dat jullie genoten hebben van ons uitgebreide ontbijt met verse jus d'orange. We zijn ook verheugd dat jullie tevreden waren met de netheid van jullie kamer en de comfortabele bedden.

We kijken ernaar uit om jullie volgend jaar weer te verwelkomen en hopen dat jullie volgende verblijf net zo aangenaam zal zijn als het vorige.

0.2 km van Thon Hotel Brussels City Centre
Vervoer van/naar luchthaven
Verdien Trip Coins na je verblijf
Meer hotels in Saint-Josse-ten-Noode bekijken
Beoordeeld op 22 mei 2023

We verbleven 1 nacht in dit Hotel. Was de eerste keer in een Thon hotel. De receptioniste sprak geen nederlands ! Groot was mijn verbazing dat er geen enkel vlaams TV-station was. Alle ander landen waren veelvuldig aanwezig. Nederland had 3 zenders. Nog groter was mijn verbazing dat er geen vlaamse radio-zenders waren. De Icons waren aanwezig maar er kwam geen muziek. Ook Radio Armenia werkte niet....Hoe is dat mogelijk ? Brussel is nog steeds een deel van Vlaanderen. Dat lijkt op racisme tegenover Vlamingen. Al de rest was ok alhoewel in een 4* hotel je toch betere producten verwacht in de badkamer. Alle zepen waren van de laagste kwaliteit ! We zullen geen Thon Hotels meer boeken !

Kamertip: Nederlands wordt niet geaccepteerd !
Datum van verblijf: mei 2023
Hotel- cmanager, Agency / Consultant van Thon Hotel Brussels City Centre, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 30 juni 2023

Beste Ron,
Bedankt voor uw recensie.

We vinden het spijtig dat jullie een negatieve ervaring hadden met ons hotel. We willen echter graag enkele punten verduidelijken. We streven ernaar om een meertalig team te hebben, waarbij 50% van ons team Frans spreekt en 50% Nederlands. Aarzel dus niet om te vragen om in het Nederlands bediend te worden, we hebben ook Nederlandstalig personeel. We zullen jullie feedback echter meenemen om onze dienstverlening verder te verbeteren.

We begrijpen verder jullie teleurstelling over het ontbreken van Vlaamse tv- en radiozenders. In het verleden waren de Vlaamse kanalen Eén, Canvas & Ketnet free to air (FTA). Vandaag zijn enkel de Waalse kanalen nog FTA in België. Alle kanalen kunnen echter gestreamed worden via een smartphone en gecast worden naar de TV, een perfect werkend alternatief waardoor jullie kunnen bekijken wat jullie wensen. Onze excuses voor het ongemak dat dit heeft veroorzaakt.

We nemen tot slot ook jullie opmerkingen over de zeep mee en bespreken deze intern. Hopelijk hebben jullie verder toch een aangenaam verblijf gehad in Brussel.

Chloe Hajee, PA to the General Manager

Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van Tripadvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 29 april 2023 via mobiele applicatie

Kaasproeverij bij de bar: hoe leuk is dat! Een mooi begin van de avond👍. Kleine moeite, groot plezier. Dankjewel Thon Hotels.
Hartje Brussel. Binnenstad, winkelgebied tegenover. Parkeergarage onder hotel. Metro, trein en bus in direkte omgeving.

Datum van verblijf: april 2023
Hotel- cmanager, Agency / Consultant van Thon Hotel Brussels City Centre, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 1 mei 2023

Beste Frank,
Hartelijk dank voor deze mooie beoordeling.

Het doet ons veel plezier dat u van uw verblijf bij ons genoten heeft en u genoten heeft van de kaasproeverij! Fijn dat onze gunstige ligging naar wens was.

Vriendelijke groeten en graag tot ziens,

Chloe Hajee, PA to the General Manager

Beoordeeld op 31 maart 2023

Heerlijk ontbijt, behalve de bananen, die smaakte naar grond en plastic. Ook de augurkjes waren mij te zuur. Chocoladebroodjes waren overheerlijk en daarom heb ik heel het schap gekanteld. Hotelkamer schoon. Rookmelder werkt goed;) lekker water. Liften beetje claustrofobies. Wel dichtbij de Starbucks. Overal ben ik hartstikke tevreden en heb ik genoten van jullie hotel. P.s Kamer was schoon

Datum van verblijf: maart 2023
Hotel- cmanager, Agency / Consultant van Thon Hotel Brussels City Centre, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 3 april 2023

Beste Gerard,
Bedankt voor uw feedback.

Het doet ons plezier te lezen dat u de netheid in de kamer kon waarderen en dat het ontbijt voor u een groot pluspunt vormde. We noteren uw opmerkingen over de bananen en augurkjes. Bedankt voor het melden. Wat fijn dat onze lekkere chocoladebroodjes u zo konden bekoren.

Onze excuses echter voor het ongemak in verband met de liften. Naast de vier hoofdliften hebben we ook nog drie grotere liften achterin. Maak een volgende keer gerust ook gebruik van de andere liften. Hopelijk was alles verder naar wens!

Een volgende keer staan we graag weer voor u klaar.

Beoordeeld op 19 maart 2023

Top hotel ontbijt was top metro voor de deur midden in het centrum veel restaurants in de buurt sauna was geweldig lekkere geur door het hele hotel heel verfrissend ik zal zeker terug komen in de toekomst

Datum van verblijf: maart 2023
Hotel- cmanager, Agency / Consultant van Thon Hotel Brussels City Centre, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 20 maart 2023

Beste gast,
Hartelijk dank voor deze mooie beoordeling.

Wat fijn te lezen dat u onze gunstige ligging in het stadscentrum en ons uitgebreide ontbijtbuffet aanhaalt als grote pluspunten van uw verblijf!

En vergeet niet, belofte maakt schuld, dus we zien u graag heel snel weer!

Hartelijke groeten,

Beoordeeld op 19 maart 2023

Super mooi hotel!!! Hele fijne kamers, leuke bar en echt een top ontbijt, super uitgebreid!! Hele goede locatie, alles op loopafstand. Prachtig uitzicht vanuit de kamer! Metro om de hoek. Heel veel restaurants en winkels om de hoek, super leuk weekend gehad!

Kamertip: Er is ook nog een sauna

Beste Natasha
Hartelijk bedankt voor deze fijne review.

Wat leuk dat u tevreden was over uw kamer en de bar.

We zijn blij dat we u konden bekoren met ons lekker en uitgebreid ontbijt!

Het doet ons tot slot plezier dat onze locatie u zo kon bekoren.

We hopen u in de toekomst opnieuw te mogen verwelkomen.

Hartelijke groeten,