Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laagste prijzen voor je verblijf
Expedia.com
Booking.com
96 US$
View deal
Gratis annuleren tot 25/04/21
Reserveer nu, betaal bij aankomst
Agoda.com
96 US$
83 US$
View deal
BESPAAR 13 US$
Gratis annuleren tot 23/04/21
Hotels.com88 US$
Priceline93 US$
eDreams96 US$
alle 14 aanbiedingen bekijken
De prijzen worden geleverd door onze partners en geven de prijs per nacht weer, inclusief alle belastingen en toeslagen die bekend zijn bij onze partners. Bekijk de website van onze partners voor meer informatie.
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (549)
Beoordelingen filteren
549 resultaten
Waardering van reizigers
49
174
210
73
43
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
49
174
210
73
43
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
1 - 6 van 549 beoordelingen
Beoordeeld op 15 oktober 2019

Voor wie met de trein naar Brussel komt, ligt dit hotel uitermate gunstig: op ongeveer 5 minuten loopafstand van treinstation Brussel Noord. Wie de stad verder wil verkennen en hiervoor de metro wil nemen, vindt metrostation Rogier vrijwel naast de deur, maar het historische centrum van Brussel (bijvoorbeeld de Grote Markt) kan men makkelijk ook per voet bereiken, in zo'n 10 á 15 minuten.

De kamer vond ik uitstekend, met prima voorzieningen (bijvoorbeeld een doucheruimte), en het ontbijtbuffet was heel goed, met een ruime keuze aan warme en koude dranken, broodjes, beleg, enzovoort.

Let op: wie voor de eerste keer in dit hotel komt, zal bij de ingang misschien in verwarring worden gebracht. Men moet gaan via de ingang van het ernaast gelegen Hotel des Colonies, en dan (na het inchecken) via een (enigszins verscholen, want achteraf gelegen) lift naar de etage waar je kamer is (uiteraard is er ook een trap). Het is in het begin even zoeken!

Datum van verblijf: oktober 2019
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Service
Bedank Michel1969
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
LeChatelainH, Responsable relations clients van Hotel Siru, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 18 oktober 2019
Google-vertaling

Dear Michel1969,

We would like to warmly thank you for staying at the Siru Hotel and for taking the time to share your experience on TripAdvisor.

We are delighted to read that you had a pleasant stay with us, and that you especially appreciated the comfort and facilities of your room, our delicious buffet breakfast and that you could benefir from the ideal location, close to the city centre, shopping avenues and many public transport facilities.

As you noticed, the entrance is at our neighbouring property, the Hotel des Colonies, which has just been renovated, and the front desk is shared between the two hotels.

We hope having the pleasure to welcome you again for your next trip in Brussels !

Best regards,
Pablo L, on behalf of the Siru Hotel's Team

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 22 januari 2018 via mobiele applicatie

Dit hotel deelt de faciliteiten met twee andere hotels (Des Colonies en Progress Hotel). De kamers in Siru zijn zeer kaal. Dat maakt vier overnachtingen voor het werk een vorm van overleven. Positief zijn de hardheid van de bedden en de grote douchekop. Ik was wel blij dat ik een tweepersoonsbed had, want anders was het bed met mijn 1.85 meter erg klein. Negatief aan het hotel zijn:
- de niet werkende WiFi op de 7e verdieping;
- het feit dat er 10 euro per keer moet worden betaald voor een fitnessruimte waar vrijwel geen enkel apparaat goed werkt;
- het zeer eenvoudige en beperkte ontbijt;
- de faciliteiten op de kamer, waaronder geen stopcontacten bij het bed, geen waterflesje en zeer hard licht.
Dit was de eerste maar ook laatste keer dat ik hier heb overnacht.

Datum van verblijf: januari 2018
Reistype: Reisde voor zaken
Bedank 508freddyd
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
LeChatelainH, other van Hotel Siru, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 1 februari 2018
Google-vertaling

Dear Freddy,

Thank you very much for your comment.
Please accept our sincere apologies for the inconveniences encountered during the stay.
We take your remarks very seriously, for which we will take adequate and immediate measures.

Every comment allows us to improve and provide the best service possible.

Nevertheless, we hope that you will give us a chance to regain your confidence and we are looking forward to welcoming you again at Siru.

Best regards,
Alexandre G

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 1 januari 2018 via mobiele applicatie

Het hotel is prima, maar ook niet meer dan dat. Het is prima voor een stedentrip, omdat je dan toch amper op de kamer bent. Het hotel is niet duur en de locatie is heel erg goed. De kamers zijn schoon en de badkamer was ook goed. Kortom, voor mensen die niet een te duur hotel willen hebben en niet veeleisend zijn, is dit een goed hotel.

Datum van verblijf: december 2017
Reistype: Reisde met een partner
Bedank amandahR1725OF
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
LeChatelainH, Responsable relations clients van Hotel Siru, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 2 februari 2018
Google-vertaling

Dear guest,

Thank you for taking the time to share your experience.
It's a pleasure to read that you have been pleased with your stay at the hotel Siru.
We hope to have the chance to welcome you at our hotel hotel again in the near future.

Best regards,
Alexandre G,
The Siru hotel's team

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 30 april 2017 via mobiele applicatie

2 overnachtingen gedaan. Bij aankomst hing er een penetrante citroenlucht op de kamer. Kamer is voldoende. Wel schoon dus. De hotels er tegenover doen 100 euro meer en 30 euro voor een ontbijt. Wij waren 140 euro kwijt voor 2 overnachtingen met ontbijt. Het ontbijt was goed, de koffie minder maar die drink je lekker op een terrasje in het centrum. Lopen ongeveer 10 minuten. Met de auto is het prima bereikbaar. Parkeergarage er tegenover. Kostte 28 euro voor twee dagen. Naast de parkeergarage heb je ook de metro. Al met al een gemiddeld hotel met een goede prijs kwaliteit verhouding.

Datum van verblijf: april 2017
Reistype: Reisde met een partner
Bedank johnbM3386IS
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 7 juli 2016 via mobiele applicatie

Niemand van het personeel sprak een woord Nederlands, in de kamer was geen enkel vrij stopcontact (het enige stopcontact was dit waar de tv in zat).
Doordat we de dag nog in Brussel bleven, hebben we onze bagage daar nog in bewaring gegeven. Bij onze thuiskomst bleek echter de oplader van mijn GSM verdwenen

Datum van verblijf: juli 2016
Reistype: Reisde met familie
Bedank HeleenM51
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken