Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (2.696)
Beoordelingen filteren
2.696 resultaten
Waardering van reizigers
1.632
781
184
61
38
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
1.632
781
184
61
38
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
1 - 6 van 2.696 beoordelingen
Beoordeeld op 18 oktober 2017

Heerlijk 3 nachtjes verbleven in dit hotel. Kamer is wat klein maar voor een stad zeker ok. Goed bed. Ontbijt is top, super veel keuze en goede bediening. Receptie zou wat vrolijker mogen maar al met al top. Vlak bij Centrum en de brug zodat je ook zo haar de overkant loopt

  • Verbleef: oktober 2017, reisde met een partner
    • Locatie
    • Hygiëne
    • Service
Bedank elninjo10
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Manager_PestanaPorto, Gerente de relações com clientes van Pestana Vintage Porto, reageerde op deze beoordelingGereageerd 27 oktober 2017
Google-vertaling

Dear Mr elninjo10,

Please accept my reply in English.

Thank you so much for your five star review of Pestana Vintage Porto!

We are thrilled to understand you have spent a memorable time with us, enjoying our facilities and attentive service. Your feedback will be well passed on to the team and we look forward to welcoming you back in a near future.

Warmest regards,
Francisca Moreira
Guest Relations Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 16 juli 2017

Mooi hotel dat vlak bij de rivier ligt in het bruisende deel van Porto. Het onthaal was zeer vriendelijk, veel informatie en een heerlijk glaasje Porto. We kregen een upgrade aangeboden maar voor ons was dit toch te duur. De kamer was prima, grote comfortabele bedden mooie badkamer, muziekinstallatie ed. voor het slapengaan werd de badkamer opgeruimd, propere handdoeken en kregen we op het klaargelegde bed het weerbericht voor de volgende dag. Zo attent. Het ontbijt was geweldig, veel.kazen, vlees , eitjes heel veel vers fruit en sapjes, pastei,de nata...mmmm. Wij hebben genoten van dit weliswaar niet goedkope hotel.

  • Verbleef: juli 2017, reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Slaapkwaliteit
    • Service
Bedank Myriam D
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Manager_PestanaPorto, Gerente de relações com clientes van Pestana Vintage Porto, reageerde op deze beoordelingGereageerd 23 juli 2017
Google-vertaling

Dear Ms Myriam D,

Please accept my reply in English.

Thank you for your feedback on your recent stay at Pestana Vintage Porto.

We are glad to read that you enjoyed our privileged location and our warm welcome - indeed a glass of Port is a great start to a journey discovering Porto! We appreciate your compliments on our comfortable rooms, rich continental breakfast and attentive service and it will be a pleasure to share your message with the team.

We hope to have the opportunity of welcoming you back in a near future.

Warmest regards,
Francisca Moreira
Guest Relations Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 15 juni 2017 via mobiele applicatie

Wat een prachtige locatie zo midden in de oude wijk aan de Douro, je wordt echt ontvangen als gasten iedereen is even vriendelijk en behulpzaam de kamers zijn prachtig met een heerlijke douch en volledige badkamer, het ontbijt is zeer uitgebreid en vooral vers het is echt fantastisch. Zeer de moeite waard.

Verbleef: juni 2017, reisde met vrienden
Bedank Jan Willem v
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Manager_PestanaPorto, Gerente de relações com clientes van Pestana Vintage Porto, reageerde op deze beoordelingGereageerd 25 juni 2017
Google-vertaling

Dear Mr Jan Willem v,

Please accept my reply in English.

We are delighted to read about your memorable stay in Porto and we thank you sincerely for your review.

It is wonderful to read that you enjoyed our privileged location, in the heart of the city center and particularly, our personalized service. Thank you for mentioning our comfortable rooms and rich continental breakfast.

Your feedback will be well passed on to the team and celebrated as we look forward to welcoming you back.

Warmest regards,
Francisca Moreira
Guest Relations Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 17 mei 2017 via mobiele applicatie

Wij verbleven 3 nachten in dit hotel. Kamer met rivierzicht en door dat hij achteraan lag heel rustig (kamer 226).
De badkamer heeft glazen wanden en toilet zit niet apart. Maar dat is enige minpuntje. Alles perfekt schoon. Heerlijke regendouche (en aparte handdouche).
Goed ontbijt.
Als je deur hotel uitliep stond je gelijk bij grote terrassen en aanmeerpunt rondvaart. Hotel is geluiddicht, airco aan dan heb je geen last van stadslawaai.
Hotel ligt echt fantastisch. Boek kamer met riverview, het is absoluut de moeite waard!

Verbleef: mei 2017, reisde met een partner
Bedank caroline v
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Manager_PestanaPorto, Gerente de relações com clientes van Pestana Vintage Porto, reageerde op deze beoordelingGereageerd 20 mei 2017
Google-vertaling

Dear Ms caroline v,

Please accept my reply in English.

We are delighted to read about your memorable stay at Pestana Vintage Porto and we sincerely appreciate your kind comments towards our comfortable and stylish rooms and delicious breakfast!

We look forward to welcoming you back to the heart of the city center in a near future.

Thank you for your preference.

Warmest regards,

Francisca Moreira
Guest Relations Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 24 maart 2017

Ideale ligging, langs de Douro, en vlakbij het oude stadscentrum. Het personeel is zeer vriendelijk en behulpzaam, onze kamer (218) was zeer ruim met zicht op de Douro. De bedden zijn heel comfortabel. Alles is goed onderhouden en echt proper.
Het ontbijt is zeer verzorgd en het restaurant is ook een aanrader.
In dit hotel maken de talloze details het verschil.

Verbleef: maart 2017
Bedank nfranky
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Manager_PestanaPorto, Gestor de Relações com o Cliente van Pestana Vintage Porto, reageerde op deze beoordelingGereageerd 25 maart 2017
Google-vertaling

Dear nfranky,

Please accept our reply in English.

Thank you for reviewing Pestana Vintage Porto, following your recent stay.

The team is delighted to understand that this stay was a memorable one; starting from our central location, the comfort and spacious rooms, our delicious breakfast and, of course, our RIB restaurant.

We truly appreciate your comments and can't wait to welcome you back to the hotel!

Warmest wishes,
Pedro Brás
Guest Relations

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken