Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (2.240)
Beoordelingen filteren
2.240 resultaten
Waardering van reizigers
1.619
434
115
44
28
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
1.619
434
115
44
28
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
2 - 7 van 2.240 beoordelingen
Beoordeeld op 22 januari 2018

De centrale ruimtes zijn in het oude paleis, en zijn erg mooi met gedecoreerde plafonds etc. De kamers zijn prima maar standard. Jammer dat ze zeggen 3-persoonskamer te hebben, maar dat is niet zo. Wij waren met 3 volwassenen, maar 1 moest er op een bijgezet opklapbedje met heel dun matrasje. Erg jammer.
Heel goed gegeten hier en vriendelijk personeel.

  • Verbleef: december 2017, reisde met een partner
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Bedank Esther D
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Paula C, Gerente de relações com clientes van Pestana Palácio do Freixo, reageerde op deze beoordelingGereageerd 8 maart 2018
Google-vertaling

Dear Esther D,
Thank you very much for your feedback and to give us the opportunity to improve.
We are sorry if the room did not meet your expectations, your comments were already forwarded to our management and we are sincerely grateful for bringing those to our attention.
We hope we can receive your visit again in the near future.
Warmest regards,
Paula Coutinho

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 16 november 2017

Hier 4 nachten geweest. Ruime kamer, schoon, lekkere bedden. Enige minpunt: een bad waar je in moet stappen om te douchen. Ontbijt zeer ruime keuze. En dan ook nog de mogelijkheid nog extra gerechten te bestellen zoals eggs florentine.
De shuttle service is erg prettig. Deze gebruikt om in Porto te komen. Terug een taxi, kosten ongeveer €5,50.

Verbleef: november 2017, reisde met een partner
Bedank 795jannyk
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Paula C, Gerente de relações com clientes van Pestana Palácio do Freixo, reageerde op deze beoordelingGereageerd 11 december 2017
Google-vertaling

Dear Janny K,
We genuinely appreciate your feedback. It is a delight to know that you enjoyed your stay.
We wish you a pleasant day and we are looking forward to see again!
Warmest regards,
Paula Coutinho

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 22 oktober 2017

Mijn vrouw en ik hadden ingecheckt en konden direct op de kamer. Na een lunch aan het zwembad met geweldiguitzicht op de Douro gingen we Porto in.
's Avonds kwamen we terug en was de kamer slaapklaar gemaakt voor EEN persoon. Slordig voor een hotel van de klasse. In de badkamer en in het bad troffen we haren van houskeeping of van de vorige gasten.
Het bordje waarop enkele zoetjes lagen voor bij de port werd pas na twee dagen verwijderd.

  • Verbleef: oktober 2017, reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Beoordeling verzameld in samenwerking met dit hotel
Bedank JacquesM422
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Paula C, Gerente de relações com clientes van Pestana Palácio do Freixo, reageerde op deze beoordelingGereageerd 9 november 2017
Google-vertaling

Dear Jacques M,
Thank you very much for your feedback and to give us the opportunity to improve our services.
We would like to apologize for the inconsistencies you encountered during your stay, we shared your comments with our management team and they will analyze and act accordingly. Thank you for bringing this to our attention.
We wish a great day, and we hope to welcome you again soon.
Warmest regards,
Paula Coutinho

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 6 augustus 2017 via mobiele applicatie

Wat een prachtig gebouw! Het hotel heeft een mooi buiten zwembad met uitzicht over de Douro. De kamer is ruim en bed comfortabel. Het ontbijt is uitgebreid met vers fruit en een grote selectie broodjes. De koffie was lauw en smakeloos. Een lekkere cappuccino of espresso zou fijn zijn in zo 'n luxe hotel.

Verbleef: augustus 2017
Bedank Mariëlle D
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Paula C, Gerente de relações com clientes van Pestana Palácio do Freixo, reageerde op deze beoordelingGereageerd 9 augustus 2017
Google-vertaling

Dear Mariëlle D,
Thank you very much for your comments and to give us the opportunity to improve.
Your suggestions regarding the room and the breakfast were already forwarded to our management, thank you very much bringing those to our attention.
We hope we can receive your visit again in the near future.
Warmest regards,
Paula Coutinho

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 2 augustus 2017 via mobiele applicatie

Hotel is combinatie oud paleis en moderner zeer smaakvol ingericht oud pakhuis. Juist de industrie eromheen benadrukt de herkomst. Veel van wat je van vijfsterren hotel mag verwachten, maar op die schaal beoordeeld: de koffie bij het ontbijt is matiger dan een gemiddeld koffietentje, de flensjes zijn koud en schaars en de tafels onhandig. De talenkennis van het personeel is matig. Desondanks een aanrader. Wij verbleven in een junior suite met het gezin, een geweldige kamer! Zwembad is uniek mooi, wat een ligging en heerlijk water.

Verbleef: augustus 2017, reisde met familie
1  Bedank KoomenS
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Paula C, Gerente de relações com clientes van Pestana Palácio do Freixo, reageerde op deze beoordelingGereageerd 9 augustus 2017
Google-vertaling

Dear KoomenS,
Thank you very much for your comments and to give us the opportunity to improve.
Your suggestions regarding the staff and the breakfast were already forwarded to our management, thank you very much bringing those to our attention.
We hope we can receive your visit again in the near future.
Warmest regards,
Paula Coutinho

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken