Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Vandaag geopend: 10:00 - 17:00
Opslaan
Hoogtepunten uit beoordelingen
Film

Film over de geschiedenis van Madeira. Voor 5 euro een film (in Engels) over de geschiedenis van ... meer lezen

Beoordeeld op 27 juli 2019
833jeannettev
via mobiele applicatie
De moeite waard!

Dit was een leerrijke en aangename ervaring. We waren de enigen op dat moment en konden bijgevolg ... meer lezen

Beoordeeld op 2 mei 2019
ChristelM359
via mobiele applicatie
Lees alle 475 beoordelingen
  
Google
Aanbevolen ervaringen in en in de buurt van Madeira
Madeira Nonnenvallei-tour
104 beoordelingen
vanaf 16,63 US$
Meer info
vanaf 18,95 US$
Meer info
vanaf 49,88 US$
Meer info
vanaf 27,71 US$
Meer info
Beoordelingen (475)
Beoordelingen filteren
475 resultaten
Waardering van reizigers
299
153
21
2
0
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
299
153
21
2
0
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
1 - 6 van 475 beoordelingen
Beoordeeld op 27 juli 2019 via mobiele applicatie

Film over de geschiedenis van Madeira. Voor 5 euro een film (in Engels) over de geschiedenis van Madeira. Een aanrader!

Bedank 833jeannettev
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 2 mei 2019 via mobiele applicatie

Dit was een leerrijke en aangename ervaring. We waren de enigen op dat moment en konden bijgevolg de film in het Nederlands zien. Vriendelijk onthaal in stijl: als extraatje kregen we snoepjes en als afsluiter een postkaart. Je krijgt goed zicht op de geschiedenis van Madeira en de film verveeld geen moment. Een echte aanrader!

Datum van activiteit: april 2019
Bedank ChristelM359
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 11 maart 2019

Leuke informatie film over de geschiedenis van Madeira. Ongeveer 30 minuutjes, maar zeker aan te raden als je van geschiedenis houd en meer wil weten over het eiland.
Goede en leerzaam

Datum van activiteit: maart 2019
Bedank Claud276
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 18 juni 2018 via mobiele applicatie

Heel leuk om te doen. Je wordt alleraardigst te woord gestaan. We zaten met z'n tweetjes in de zaal. De film in Nederlandse taal werd gestart, dat kwam de aardige dame ons speciaal vertellen. Schattig ook de Portugese snoepjes die je uitgereikt krijgt voor tijdens de film. En dat voor €5,00 p.p. Aanrader! Je leert veel over Madeira.

Datum van activiteit: juni 2018
1  Bedank A7145CTjacquelinem
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 23 februari 2018 via mobiele applicatie

Prima stoelen en geluid. Leuk om meer van de geschiedenis van Madeira te zien en te horen. Fijn half uurtje.

Datum van activiteit: februari 2018
1  Bedank ThijsMalmberg
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken