Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Vandaag geopend: 10:00 - 18:00
Opslaan
  
Google
Manieren om Castelo dos Mouros te ontdekken
vanaf 169,47 US$
Meer info
vanaf 145,74 US$
Meer info
vanaf 146,87 US$
Meer info
vanaf 205,62 US$
Meer info
Beoordelingen (6.451)
Beoordelingen filteren
6.451 resultaten
Waardering van reizigers
3.901
1.932
497
88
33
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
3.901
1.932
497
88
33
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
1 - 6 van 6.451 beoordelingen
Beoordeeld op 4 oktober 2019

Het kasteel is verwoest, maar er staat nog boldoende overeind fom een goede indruk te krijgen over hoe het moet zijn geweest. Het ligt op de hoogste berg van Sintra Is het helder weer dan is het een prachtig uitzichtspunt. Met minder goed weer dan is het erg nevelig en is het zicht stukken minder.

Datum van activiteit: september 2019
Bedank ingjo
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 16 september 2019

Het vele klimwerk wordt elke keer beloond met prachtige uitzichten. Niet enorm groot en na enkele uurtjes heb je alles wel gezien.

Datum van activiteit: september 2019
Bedank RemcoS64
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 15 september 2019

In Sintra is er veel te zien en alle locaties (paleizen en parken) hebben hun eigen charme. Toch is dit wel letterlijk een hoogtepunt. Vanaf de oude vestingmuren kijk je uit over de omgeving. Vanaf de ingang wandel je door het park naar de vesting. Leuk is de wandeling over de vestingsmuur van de ene toren naar de andere.

Datum van activiteit: september 2019
Bedank Andy R
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 12 augustus 2019

Bedenk dat deze muren uit de achtste eeuw stamt en je verbaast je over de bouwkunsten van de moren in die tijd. Geweldige blikvanger ook vanuit Sintra. Bij mooi weer kun je echt heel ver kijken.
Doe wel goede schoenen aan want lopen over de muren met veel hoogteverschillen valt niet mee op teenslippers. Helaas was het nu bewolkt in 2015 konden wij vanaf de muren de zee zien.
Persoonlijk vind ik dit het mooiste wat Sintra te bieden heeft.

Datum van activiteit: augustus 2019
Bedank JoostB240
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 11 augustus 2019

het is een van de eerste dingen (omhoog kijkend) die je zit als je uit de trein stap in sintra. de trein rit er heen duur zo'n 40 min van uit het rossio station in Lissabon, dus ideaal voor een dag trip en de reis er heen is gratis als je de lisboa kaart hebt.

na aankomst worstel een weg door de horde tourguides beging je wandeling naar boven. zorg dat je goede schoenen aan hebt daar het steil klim waarover je een klein uurtje doet. taxis, tuktuk en bussen brengen je een eind die kant op maar dan nog is het een stuk klimmen.

de wandeling er heen gaat door sintra wat een mooi dorpje is en het stukje door het nationale park sintra/cascais wat sprookjesachtig aandoet. geen wonder dat hans cristaan anderson hier graag tijd door bracht.

eenmaal boven aangekomen is het uitzicht fenomenaal, met helder weer kun zelf de brug (27 km verderop) in Lissabon zien liggen. in het fort en rond om zijn veel plekken met informatie bordjes met een heldere en duidelijke uitleg van wat er te zien is.

ik kan het een ieder aan raden om dit te doen tijdens hun vakantie.

Datum van activiteit: augustus 2019
Bedank 274stefanv
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken