Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Aangename verrassing”

O Tainadas Restaurante & Bar
Bestel online
Geclassificeerd als nr. 193 van 5.252 Restaurants in Lissabon
Prijsklasse: 10 US$ - 20 US$
Gegevens restaurant
15 maart 2020 beoordeeld

Deze gelegenheid loop je zo voorbij, uiteindelijk zijn we er een paar drankjes gaan doen omdat de jongen van de bediening iedere dag dat we voorbij kwamen erg vriendelijk was. De bediening is super vriendelijk
de borrelhapjes goed een fles wijn kost 12€ en is goed te drinken. Een tip loop dit tentje niet voorbij het is een aangename verrassing!

Datum van bezoek: maart 2020
Bedank mennor155
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (349)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

1 - 5 van 349 beoordelingen

7 december 2019 beoordeeld via mobiele applicatie

Deze plek via tripadvisor gevonden. Heerlijk gegeten. Zelf gekozen voor de paella. Veel vis erin en smaak naar behoren. Mijn vriend had een Golden fish, wat hem meer dan goed heeft gesmaakt!
Personeel was vriendelijk en voor weinig geld super lekker gegeten!

Datum van bezoek: december 2019
Bedank mienellb
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Tainadas, Manager van O Tainadas Restaurante & Bar, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 8 december 2019

We are glad to see your fantastic review with a valuable 5/5. It helps us improve our service increase our motivation to give the best service with quality food. Please come back again & again with your friends and family. We will be happy to serve you again. Thanks & Best Regards . Mohin.

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
10 november 2019 beoordeeld via mobiele applicatie

Erg vriendelijke bediening. Twee keer gegeten, fantastische paella marisco huisspecialiteit en een enorme moot gegrilde zalm met heerlijke sauteed vegetables! Een aanrader en klaar voor 30 euro voor twee personen met drankje!

Datum van bezoek: november 2019
Bedank ien1910
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Tainadas, Manager van O Tainadas Restaurante & Bar, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 10 november 2019

We are glad to see your fantastic review with a valuable 5/5. It helps us improve our service increase our motivation to give the best service with quality food. Please come back again & again with your friends and family. We will be happy to serve you again. Thanks & Best Regards . Mohin.

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
31 oktober 2019 beoordeeld via mobiele applicatie

Super lekker gegeten - vriendelijk personeel - leuke plaats in een aan te raden buurt - sangria met een eigen touch

Datum van bezoek: oktober 2019
Bedank IrisD1149
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Ghoroa, Manager van O Tainadas Restaurante & Bar, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 31 oktober 2019


We are glad to see your fantastic review with a valuable 5/5. It helps us improve our service increase our motivation to give the best service with quality food. Please come back again & again with your friends and family. We will be happy to serve you again. Thanks & Best Regards . Mohin.

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
17 oktober 2019 beoordeeld via mobiele applicatie

Heerlijke paella gegeten en lekkere hapjes vooraf voor weinig geld. Bediening erg aardig en attent. Keurig tentje met een gezellige sfeer in een leuke buurt!

Datum van bezoek: oktober 2019
Bedank noorh913
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Ghoroa, Manager van O Tainadas Restaurante & Bar, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 17 oktober 2019

We are glad to see your fantastic review with a valuable 5/5. It helps us improve our service increase our motivation to give the best service with quality food. Please come back again & again with your friends and family. We will be happy to serve you again. Thanks & Best Regards . Mohin.

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die O Tainadas Restaurante & Bar bekeken, bekeken ook

Lissabon, Lisbon District
Lissabon, Lisbon District
 
Lissabon, Lisbon District
Lissabon, Lisbon District
 

In O Tainadas Restaurante & Bar geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding