Wij hebben in de familiekamer gelogeerd. Twee heerlijke slaapkamers en een ruime mooie badkamer ertussen. Het huis ligt aan de weg, maar voor ons is dat geen probleem. De bedden zijn uiterst comfortabel. Niet te hard, niet te zacht. De badkamer is ruim, met voldoende opbergruimte en twee wastafels. Heerlijke dikke grote handdoeken en zeep, lekkere douchegel is aanwezig. Douche is ruim en heerlijk. Het ontbijt is uitgebreid, met een ruim aanbod van brood, ook het zelfgebakken zoete brood, allerlei soorten ei en eigerechten, broodjes al voorgesmeerd met zachte kaas en ananas, taarten, heel veel vers fruit, diverse mixen van verse fruitsappen en natuurlijk beleg zoals diverse jam, kaas en vlees. Het ontbijt zou een 10 plus krijgen als er ook goede koffie zou zijn, maar daar zou ik het niet voor laten. De familiekamer is in het grote huis en beneden bevindt zich een ruime zitkamer. Wij zijn veel weg geweest, dus hebben we geen gebruik gemaakt van alle faciliteiten zoals het zwembad. Maar het is een klein paradijsje vlakbij de stad. Vanuit het hotel konden we gemakkelijk alle bezienswaardigheden bezoeken. In de avond waren we binnen 10 minuten bij een van de vele restaurants in Ponta Delgada. De gastvrouw is heel gastvrij en doet alles om het verblijf zo aangenaam mogelijk te maken. Een huurauto is wel nodig. Meer
- Gratis wifi
- Zwembad