Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Neem contact op met de accommodatie voor beschikbaarheid.
Er zijn nog vergelijkbare hotels beschikbaar.
Alles weergeven
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (69)
Beoordelingen filteren
69 resultaten
Waardering van reizigers
14
38
16
1
0
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
14
38
16
1
0
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
1 - 6 van 69 beoordelingen
Beoordeeld op 17 september 2017

Vrij basic hotel, maar wat er dan wel is is goed en schoon.
kleine kamers. Wel prima is de parkeermogelijkheid onder het hotel.
Geen restaurant, maar 's morgens wel een eenvoudig ontbijt.
Al met al qua prijs kwaliteit verhouding helemaal geen verkeerd adres.

Datum van verblijf: september 2017
  • Reistype: Reisde met vrienden
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Bedank benjebang
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 1 oktober 2016

Een eenvoudig en schoon hotel midden in het centrum. De ontbijtruimte is wat krap, wij maakten een wandel en fietsreis met een groep op de Azoren, dus het was flink inschikken. Ontbijt was sober, maar er was voldoende voor een stevig basisontbijt.
locatie uitstekend, alles op loopafstand. Supermarkt was om de hoek, dit was voor ons heel prettig omdat wij een lunch zelf meenamen.

Datum van verblijf: september 2016
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Kamers
    • Service
Bedank nelr2015
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 30 juli 2016

eenvoudig hotel in de binnenstad van Porta Delgada.
Min: ontbijt erg sober.
Plus: gratis parkeergarage (wel opletten met de huurauto vanwege de vele pilaren)
kamers zijn schoon met voldoende kastruimte.
Op verzoek worden handdoeken verstrekt om mee te nemen naar strand of thermen.
Tip Azoren algemeen: Neem je navigatiesysteem uit Nederland (met ge-update europakaart) mee in geval van een huurauto. Deze is overal perfect te gebruiken, uitgezonderd .....het centrum van Porta Delgada, vanwege de vele 1-richting verkeer straatjes. Ook het hotel bevindt zich in een 1-richtingverkeer straat waar je Tom-Tom je perse in wilt hebben. Even omrijden dus, dan rijdt je zo de parkeergarage in van het hotel.

Kamertip: vraag een kamer aan de achterkant, is rustiger
Datum van verblijf: juli 2016
  • Reistype: Reisde met familie
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Service
Bedank paul h
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 17 juni 2016 via mobiele applicatie

Prima basic hotel, midden in de stad. Gratis parkeren in een krappe maar beveiligde parkeergarage. Wifi prima, bedden prima. Basic ontbijt. Alles op loopafstand en supermarkt om de hoek. Geen uitzicht vanuit de kamers. Kamers worden iedere dag goed schoon gemaakt.

Datum van verblijf: juni 2016
Reistype: Reisde met een partner
1  Bedank Youri V
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 7 juni 2016 via mobiele applicatie

De ligging van het hotel is perfect: midden in het centrum van Ponta Delgada. De kamers zijn klein maar schoon, zonder uitzicht of balkon. Het ontbijt is eenvoudig en de huurauto parkeer je in de garage. Kortom een goed hotel als je de hele dag onderweg bent.

Datum van verblijf: juni 2016
Reistype: Reisde met een partner
2  Bedank nmartens2016
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken