Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“2 prachtige duiken gemaakt met een gemotiveerde crew!!”
Beoordeling van Divers Cape

Divers Cape
Geclassificeerd als nr. 5 van 17 Tours in Sagres
Certificaat van uitmuntendheid
23 juni 2018 beoordeeld

tijdens mijn kort verblijf in Portugal naar Sagres gereden om er te duiken met divers Cape waarvan ik goede recensies had gekregen.(water temp 19°C/20 meter zicht)
2 prachtige duiken gemaakt met bekwame en behulpzame crew.
-1e duik was een mooi wrak op 30 meter met een gigantische Congeraal en een tweede duik tegen de mooie kliffen waar we een grot genaamd the Cathedral konden bewonderen...
ook de omgeving is er prachtig en op een iets verder gelegen strandje kan je heerlijk eten in de Nortada Restaurant Beach Bar

Bedank Ivan H
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Andre F, Manager van Divers Cape, reageerde op deze beoordelingGereageerd 24 juni 2018

Hey Ivan

Dankjewel voor je review. ;)

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (390)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen
Filteren

1 - 5 van 390 beoordelingen

29 juli 2017 beoordeeld via mobiele applicatie

Twee hele mooie duiken gemaakt met onze twee zoons van 12 en 14. Begeleiders zijn heel enthousiast en zeer behulpzaam. We hadden nog niet zoveel duikervaring, Andrea en Ben hebben ons met veel geduld, tijdens onze duiken begeleid. Een zeer toegankelijke duikschool, makkelijk te bereiken en we voelde ons zeer welkom.

Bedank Regtop
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Daniel B, Owner van Divers Cape, reageerde op deze beoordelingGereageerd 31 juli 2017
Google-vertaling

Beautiful family Regtop,

Thank you for taking the time to share the thoughts of your experience with us here in Sagres. Good luck on the rest of your travels, you are always welcome back for a tea, coffee, smiles and laughter.
We hope you come back to dive some more times and enjoy the sunshine.
take care,
Many bubbles,
Daniel, Anabela, Andreia, Tony & Ben

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
21 juli 2017 beoordeeld via mobiele applicatie

Rens (11) en ik zijn wezen snorkelen vanaf de boot. Ondanks de mindere voorspellingen mbt het zicht een geweldige 'duik' gemaakt met onze gids Constatin. Geweldig team waar je je gelijk thuis voelt! Goede uitleg en voelen zich verantwoordelijk voor de klanten ! Bedankt voor een heerlijke middag Divers Cape! Lieve groet uit Nederland! Rens 'Ranch' en Lars

Bedank Lars R
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Daniel B, Owner van Divers Cape, reageerde op deze beoordelingGereageerd 22 juli 2017
Google-vertaling

Thank you for the review Lars and sweet family!
Glad you enjoyed our services here. Sorry the Sagres conditions were not at their best but it is part and parcel of living in such a beautifully wild, rugged and exposed coastline.
great to have you spend some time with us in Sagres making friends everywhere you walk. good luck on the rest of your travels, you are always welcome back for a tea, coffee, smiles and laughter.
DC Team
Daniel, Anabela, AndreiA & Tony

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
29 september 2016 beoordeeld via mobiele applicatie

Weekje duiken in Sagres leek ons erg leuk. Wel een beetje pech dat de stroming nu zodanig was dat het maar 17C en beperkt zicht was, maar het wordt helderder en warmer. Vriendelijke staff en bij problemen kan Dr. Neopreen wellicht helpen. Duikgids Guido en Andrea EEG behulpzaam. Top!

Bedank Rojanss
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Daniel B, Owner van Divers Cape, reageerde op deze beoordelingGereageerd 1 oktober 2016
Google-vertaling

Dear Robert and all the ABC Diving group,

Thank you for the review.
Glad you enjoyed our services here. Sorry the Sagres conditions were not at their best but it is part and parcel of living in such a beautifully wild, rugged and exposed coastline.
Hope all group will come back and again one day and we can offer you better sea conditions.
:) Take care,
Divers cape team
Daniel, Anabela, Andreia, Guido & Jesus

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Bekijk meer beoordelingen
22 augustus 2016 beoordeeld via mobiele applicatie

We hebben met ons gezin lekker gedoken. We hebben 7 duiken gemaakt, dicht bij de haven. Onze jongste zoon had extra begeleiding nodig, dat was geen probleem. Het heeft sinds tijden weer lekker gedoken, Gido nog bedankt!

Bedank Colien S
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Daniel B, Owner van Divers Cape, reageerde op deze beoordelingGereageerd 27 augustus 2016

Beste Familie Blok.

Wij willen ook jullie bedanken voor de leuke en mooie duiken die we samen gemaakt hebben. Natuurlijk zijn wij extra blij, dat ook Evian weer van het duiken kan genieten en wij hopen dat jullie in de toekomst nog heel veel mooie, leuke, veilige duiken zullen maken. Natuurlijk zou het extra leuk zijn, jullie wederom in Sagres te mogen begroeten.

Heel veel groeten en geode lucht uit Sagres van het complete Diverscape Team

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die Divers Cape bekeken, bekeken ook

 
Ferragudo, Faro District
Sagres, Faro District
 

In Divers Cape geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding