Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Vandaag geopend: 09:00 - 19:00
Opslaan
Hoogtepunten uit beoordelingen
2 prachtige duiken gemaakt met een gemotiveerde crew!!

tijdens mijn kort verblijf in Portugal naar Sagres gereden om er te duiken met divers Cape waarvan ... meer lezen

Beoordeeld op 23 juni 2018
Ivan H
Enthousiast en behulpzaam team

Twee hele mooie duiken gemaakt met onze twee zoons van 12 en 14. Begeleiders zijn heel enthousiast ... meer lezen

Beoordeeld op 29 juli 2017
Regtop
via mobiele applicatie
Lees alle 390 beoordelingen
  
Beoordelingen (390)
Beoordelingen filteren
390 resultaten
Waardering van reizigers
372
13
1
2
2
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
372
13
1
2
2
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
3 - 8 van 390 beoordelingen
Beoordeeld op 29 september 2016 via mobiele applicatie

Weekje duiken in Sagres leek ons erg leuk. Wel een beetje pech dat de stroming nu zodanig was dat het maar 17C en beperkt zicht was, maar het wordt helderder en warmer. Vriendelijke staff en bij problemen kan Dr. Neopreen wellicht helpen. Duikgids Guido en Andrea EEG behulpzaam. Top!

Datum van activiteit: september 2016
Bedank Rojanss
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Daniel B, Owner van Divers Cape, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 1 oktober 2016
Google-vertaling

Dear Robert and all the ABC Diving group,

Thank you for the review.
Glad you enjoyed our services here. Sorry the Sagres conditions were not at their best but it is part and parcel of living in such a beautifully wild, rugged and exposed coastline.
Hope all group will come back and again one day and we can offer you better sea conditions.
:) Take care,
Divers cape team
Daniel, Anabela, Andreia, Guido & Jesus

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 22 augustus 2016 via mobiele applicatie

We hebben met ons gezin lekker gedoken. We hebben 7 duiken gemaakt, dicht bij de haven. Onze jongste zoon had extra begeleiding nodig, dat was geen probleem. Het heeft sinds tijden weer lekker gedoken, Gido nog bedankt!

Datum van activiteit: juli 2016
Bedank Colien S
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Daniel B, Owner van Divers Cape, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 27 augustus 2016

Beste Familie Blok.

Wij willen ook jullie bedanken voor de leuke en mooie duiken die we samen gemaakt hebben. Natuurlijk zijn wij extra blij, dat ook Evian weer van het duiken kan genieten en wij hopen dat jullie in de toekomst nog heel veel mooie, leuke, veilige duiken zullen maken. Natuurlijk zou het extra leuk zijn, jullie wederom in Sagres te mogen begroeten.

Heel veel groeten en geode lucht uit Sagres van het complete Diverscape Team

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 26 oktober 2014

Hartelijk ontvangen door het echtpaar.Goede duidelijke uitleg van de instructeur.Veel gezien en herkend door de juiste uitleg. Voor herhaling vatbaar.

Datum van activiteit: september 2014
Bedank VillaPujol
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
DiversCape, Manager van Divers Cape, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 1 november 2014
Google-vertaling

Dear diver,
Thanks for your review. It was great fun meeting you and your friends in Sagres.
Dank u voor uw waardevolle commentaar

veel bubbels

DC Team
Daniel, Anabela, Jesus 6 ROb

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 30 juni 2014

Leuke funduik gemaakt met instructeur Jesus naar de swiss cheese grotten bij sagres. Met vijftig euro aardig aan de prijs maar het enthausiasme van de duikgids maakt veel goed. Voor herhaling vatbaar. :-)

Datum van activiteit: juni 2014
Bedank Hans P
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
DiversCape, Owner van Divers Cape, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 10 juli 2014
Google-vertaling

Dear Hans Peter,
Thank you for your positive review! We are glad you enjoyed the time with us. Hope to see you again!
I'm sorry the price of a dive to be € 50, but with a 23% tax currently in Portugal is very difficult to live and pay all annual expenses. I understand your point of view, but it's all a bit complicated in Portugal.

DC Team

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 22 mei 2014

Goede duikschool met professionele begeleiding. De instructeur was erg vriendelijk en goed. Mooie tocht gemaakt die goed bij ons niveau aansloot.

Datum van activiteit: mei 2014
Bedank Helenuyttenboogaard
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
DiversCape, Proprietário van Divers Cape, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 29 mei 2014
Google-vertaling

Dear Helen, we appreciate your feedback. It is great to hear that you enjoyed the time with us! Thank you for joining with us a beautiful dive.
Many Bubbles
DC Team

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken