Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (444)
Beoordelingen filteren
444 resultaten
Waardering van reizigers
190
183
49
14
8
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
190
183
49
14
8
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
2 - 7 van 444 beoordelingen
Beoordeeld op 25 april 2018 via mobiele applicatie

De kamers zijn zeer ruim. De douche is goed. Maar op zo'n ruime kamer ontbreekt een bureau. Je kunt je laptop bijna nergens kwijt.
De ambiance is uiterst beperkt. Geen welness, geen sauna, geen fitness.
Het clubhuis is niet gezellig en sluit om 7 uur. Dan is er alleen het restaurant en ongezellige bar.
Het ontbijt is redelijk, maar het diner is uiterst beperkt.
Dit resort is alleen voor golfers geschikt, die niet in iets anders zijn geïnteresseerd.

Datum van verblijf: april 2018
Reistype: Reisde met vrienden
Bedank martin s
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
NAUHotels_Resorts, Front Office Manager van Morgado Golf & Country Club, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 26 april 2018
Google-vertaling

Dear Mr. Martin,
Morgado Golf & Country Club would like to thank you for your feedback. We regret to hear that your best expectations were not achieved during your stay. We treat all of our comments with the utmost seriousness, therefore they will be presented to our Administration.
Since March, our Club House is closing at 8pm, offering our guest several options for dinner.
We hope you could give us another change in a near future and check by yourself the new projects that Group NAU is developing for Morgado.
Kind regards,
NAU Morgado Golf & Country Club

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 30 september 2016

Heerlijke kamers, van alle gemak voorzien. Zeer ruime wc/douche. Wat ook zeker beviel was de serrene rust, prima plek voor wat ontspanning. Het is een endje rijden vanaf Portimao, maar dat was voor ons geen probleem. Het zwembad (waar er 2 van zijn) was heerlijk. Leuk ook om eens niet in een blauw zwembad te zwemmen. Ontbijt top.

Datum van verblijf: juni 2016
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Locatie
    • Kamers
    • Service
2  Bedank TheoVer
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 23 juli 2016

Superhotel weg uit de drukte van de Algarve (oprijlaan van 3km na slagboom). Wij hadden een superior room. Mooie grote kamer met groot terras. Enig minpuntjes dat ik kan bedenken aan de kamer: er hing een klein stofnet aan de airco en een haakje aan de douche ontbrak voor handdoeken. Super mooi zwembad (je krijgt extra handdoeken). Heel goed ontbijt waar alles aanwezig is met prachtig zicht op golfcourts. Vriendelijk personeel.

Datum van verblijf: juli 2016
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Locatie
    • Hygiëne
    • Service
1  Bedank dterweco
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 20 juli 2016 via mobiele applicatie

- erg vriendelijk personeel
- mooi en uitgebreid ontbijtbuffet
- auto huren is wel een must tenzij je echt een zwembadvakantie wenst (ligt wat afgelegen
- vertrokken om 5u 'S morgens terug naar huis en kregen klein ontbijtje mee voor onderweg ++
- nette kamerservice en goed gepoetst
- niet te groot hotel, dus beperkt aantal mensen aan zwembad, buffet... Erg aangenaam. Je krijgt echt niet een massatoerisme gevoel.
- er lopen wel hondjes rond tijdens het eten, obers zorgen er steeds voor dat ze de mensen niet lastig vallen, maar zijn lieve beestjes.

Datum van verblijf: juli 2016
Reistype: Reisde met een partner
Bedank M4911LSmelissas
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Deze beoordeling is vertaald uit het Engels. De oorspronkelijke versie bekijken
Beoordeeld op 16 oktober 2015 via mobiele applicatie

Ons tweede bezoek, het had CS en nu NAU groep als de eigenaar. Grote luxe kamers met uitzicht op de golfbaan. Het buffet is verbeterd sinds ze het restaurant geopend hebben, goede keuze van voedsel en zeer goed bereid. Een beetje klein in de zin dat er een beperkt aantal gasten in het hotel verblijft. Medewerkers zijn erg vriendelijk en service gericht, goede klantbenadering. De golfbanen zijn geweldig, Morgados het vlakke en de 'gemakkelijke' ; Alamos heuvelachtig en de veel meer uitdagende. De leukste is echter Salgados (30 minuten rijden), zo veel water dat je al bij de tee off wordt uitgedaagd. Hield van alle drie en zeker op mijn lijstje voor volgend jaar.

2  Bedank hhasert
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.Oorspronkelijk ingezonden in Engels op www.nl.tripadvisor.com. De oorspronkelijke versie bekijken
Meer beoordelingen bekijken