Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (368)
Beoordelingen filteren
368 resultaten
Waardering van reizigers
119
142
70
23
14
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
119
142
70
23
14
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
1 - 6 van 368 beoordelingen
16 oktober 2017 beoordeeld via mobiele applicatie

Genoten van de Portugese zon.
Lekker samen een weekje in Albufeira.
Hotel was eenvoudig maar prima.
Schone kamer, prima ontbijt, vriendelijk personeel. Uitzicht op zee, wordt wel een appartement gebouwd voor het hotel wat het uitzicht enigszins belemmerd.

Verbleef: oktober 2017, reisde met een partner
Bedank Carolien72
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
8 juli 2017 beoordeeld

De ligging van dit hotel is prachtig met uitzicht over de zee. Je moet wel over een auto beschikken want het hotel ligt een aantal kilometers verwijderd van het stadje Albufeira. De kamers zijn schoon, doch ietwat aan de kleine kant. De handdoeken zijn van een inferieure kwaliteit. Voor een badlaken moet je een borg betalen. Het ontbijt is redelijk gevarieerd. WiFi ontvangst is matig! Je moet steeds weer opnieuw inloggen. Vanaf 1juli zijn de prijzen te hoog!

  • Verbleef: juli 2017, reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Slaapkwaliteit
    • Service
Bedank 632fred
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
23 maart 2017 beoordeeld via mobiele applicatie

Via Bebsy in dit hotel beland voor een weekje fly-drive. Hotel blinkt uit in gastvriendelijkheid. Kamers al wat ouder maar nog prima verzorgd. Ontbijt met alles wat je graag extra eet tijdens een vakantie.
Prima in relatie wat je er (via Bebsy) voor betaald hebt.

Verbleef: maart 2017, reisde met een partner
Bedank Rijdocent
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
11 augustus 2016 beoordeeld

We hebben hier een week gezeten en het was goed vertoeven. De kamers zijn prima in orde en de bedden zijn goed. We hadden fietsen geboekt bij Martins E-Bikes. We hebben zes dagen mooie routes gefietst.
Het buffet was erg eenvoudig en vaak van hetzelfde.

  • Verbleef: juni 2016, reisde met familie
    • Locatie
    • Kamers
    • Service
Bedank Johan L
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
25 februari 2016 beoordeeld

Zeer aan te bevelen hotel voor even een weekje ertussen uit, zowel met z'n tweeën als met je gezin. Rustig gelegen. Zeer mooie en ruime kamers. Zee op loopafstand. Ruime parkeergelegenheid. Restaurant is goed en zéér vriendelijk en behulpzaam personeel. Prijs/kwaliteitverhouding UITSTEKEND.

Kamertip: Kamers met zeezicht is een aanrader
  • Verbleef: februari 2016, reisde voor zaken
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Service
Bedank Carl1308
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
NelsonPalmeiro, Front Office Manager van Hotel Maritur, reageerde op deze beoordelingGereageerd 22 mei 2016

Dear Carl

Bedankt en tot ziens

Regards
Nelson Palmeiro

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken