Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (640)
Beoordelingen filteren
640 resultaten
Waardering van reizigers
66
175
188
96
115
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
66
175
188
96
115
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
3 - 8 van 640 beoordelingen
16 maart 2017 beoordeeld

We hebben een pracht week gehad in AlfaMar, ruim boven de 20 graden, in een fijn Hotel, uitstekend uitzicht over de Atlantische Oceaan. Het ontbijt was rijkvol meer en meer dan genoeg keus. Ook het Diner was meer dan perfect in buffetvorm smakelijke salades, uitstekende vis en vleessoorten, perfecte toetjes.
Tip voor de TomTom gebruikers, om het hotel te vinden kun je het beste Rua Class Hollman intypen of Estrada Alfamar

Kamertip: Perfect uitzicht met kamers uitzicht op zee (Atlantische Oceaan)
  • Verbleef: maart 2017, reisde met een partner
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Service
1  Bedank Olkie
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
1 februari 2017 beoordeeld via mobiele applicatie

Op wat achterstallig na waren we best tevreden. Het ontbijt is uitgebreid en verzorgd. De ligging van het hotel is erg mooi en bijzonder maar afgelegen we hadden gelukkig de beschikking over auto tijden ons verblijf in de Algarve. We waren voor de eerste keer in Portugal en het land heeft best indruk op ons gemaakt vooral de kuststreek rond Albufera is erg indrukwekkend en mooi.

Verbleef: januari 2017, reisde met familie
Bedank Thei2014
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
7 januari 2017 beoordeeld via mobiele applicatie

Prachtige ligging, goede faciliteiten mooi weer voor januari. Direct aan het strand, goed ontbijt, prima lunch etc. Qua ligging te afh van taxi etc. om in bv Albufera te komen. En zoals vele midden klasse hotels in Portugal qua uitstraling, inrichting wel wat gedateerd.

Verbleef: januari 2017, reisde voor zaken
Bedank jheutink
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
30 december 2016 beoordeeld

De kamer liep een beetje achter in onderhoud. Bedden waren goed en zeer ruim!!! Geen douche, alleen bad. Vlakbij het strand vanaf hotel. Zwembad aanwezig. Complex werd goed onderhouden. Het eten is prima. Ruime keus en lekker. Personeel verdient een pluim! Zeer vriendelijk.

  • Verbleef: december 2016, reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Slaapkwaliteit
    • Service
Bedank Jan M
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Deze beoordeling is vertaald uit het Engels. De oorspronkelijke versie bekijken
28 oktober 2014 beoordeeld

We brachten een week in dit hotel door. Het is schoon en het eten is geweldig met een grote keuze voor ontbijt en avondeten. Het strand is fantastisch en ligt zeer dicht bij het hotel. De locatie is vrij afgelegen en tarieven voor taxi's en bussen liggen vrij hoog. Er ligt niets in de omgeving naast het hotel zelf. De receptie medewerkers zijn zeer onvriendelijk tot zelfs chagrijnig. Een glimlach zou ze echt goed doen, ze leken allemaal problemen met hun manieren te hebben. Er was geen informatie beschikbaar over eenvoudige dingen te doen in de lokale omgeving, tenzij je uitstapjes wilt boeken naar vergelegen plaatsen. Ik was gek op het strand, het eten en had een ontspannende tijd, maar ik zou niet teruggaan naar dit hotel. Ze zouden meer energie kunnen steken in simpele kleine dingen en aangenamer zijn.

1  Bedank Siobhan M
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.Oorspronkelijk ingezonden in Engels op www.tripadvisor.co.uk. De oorspronkelijke versie bekijken
Meer beoordelingen bekijken