Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Heerlijke (glutenvrije) pizza's gegeten!!!”
Beoordeling van Senhor Frogs Pizzeria

Senhor Frogs Pizzeria
Geclassificeerd als nr. 14 van 919 Restaurants in Albufeira
Certificaat van uitmuntendheid
Prijsklasse: 8 US$ - 20 US$
Keukens: Italiaans
Meer informatie over het restaurant
Gegevens restaurant
Geschikt voor: Gezinnen met kinderen
Dineropties: Na sluitingstijd, Ontbijt, Bezorgen, Reserveringen
1 oktober 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

In één woord TOP!!!
Ruime keuze, zelf samen te stellen, pizza's. Super gezellige bediening!
Een aanrader:)

Datum van bezoek: september 2018
Bedank Tanja S
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
GaryG2011, Guest Relations Manager van Senhor Frogs Pizzeria, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 9 oktober 2018

Prima! Danke veel!

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (1.366)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

1 - 5 van 1.366 beoordelingen

6 september 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Bij toeval hier voorbij gelopen en gaan zitten. Ze hebben een goed gevarieerd menu voor pizza’s en ze zijn heerlijk! Het zijn pizza’s met dikke bodems en lekker veel kaas! Je kan zelf de maat kiezen. Voorgerechten zijn ook erg lekker.

Aanraders: Pao de queijo com alho (broodjes met gesmolten kaas en knoflook)
Pizza piri-piri als je van een beetje pittig houd.

Datum van bezoek: september 2018
Bedank gabiesz
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
8 augustus 2018 beoordeeld

Tijdens onze vakantie in Albufeira bij dit restaurant glutenvrije pizza gegeten. Beste pizza die ik ooit op heb. Een vriendin heeft de gewone pizza op en die was ook erg lekker. Goede service, eigenaar weet echt waar hij het over heeft als het op glutenvrij aankomt, heel fijn!

Datum van bezoek: juli 2018
Bedank Kim v
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
23 juni 2018 beoordeeld

Hele fijne avond gehad hier bij Senhor Frog!! Ondanks de toeristisch locatie van dit restaurant is de rust en de tijd die voor ons werd genomen door, zowel gastheer als bediening, bijzonder! Het eten was lekker en de wijn was ook goed. We zouden hier zeker weer gaan eten!

Datum van bezoek: juni 2018
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank bernadettecohen
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Gary G, Guest Relations Manager van Senhor Frogs Pizzeria, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 14 juli 2018
Google-vertaling

Danke, danke, danke!

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
23 mei 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Wij hebben een dochter met Coeliakie. Uit eten gaan is dan niet altijd makkelijk en zeker in het buitenland. Bij Sn Frogs weten zie precies wat zij wel en niet mag hebben. Ze heeft hierdoor heerlijk onbezorgd kunnen genieten van een glutenvrije pizza. Voor de andere geziensleden zonder Coeliakie was het ook een feetje om hier te eten.

Super vriendelijke bediening en erg lekker eten! Echt een aanrader!

Datum van bezoek: mei 2018
Bedank AnneW2573
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Gary G, Guest Relations Manager van Senhor Frogs Pizzeria, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 24 mei 2018

Heel erg bedankt voor je vriendelijke woorden in je recensie. We zijn blij dat u ons in de toekomst opnieuw bezoekt!

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die Senhor Frogs Pizzeria bekeken, bekeken ook

 
Albufeira, Faro District
 

In Senhor Frogs Pizzeria geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding