Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Lekkerste maaltijd ooit!”
Beoordeling van The Market Restaurant

The Market Restaurant
Reserveren met
Bespaar tot 30% wanneer je online reserveert *
The Market Restaurant is niet beschikbaar op de door jou verzochte tijd. Kies een andere tijd of zoek naar restaurants die tafels vrij hebben.
De door jou geselecteerde tijd is al verstreken.
Geclassificeerd als nr. 69 van 920 Restaurants in Albufeira
Prijsklasse: 13 US$ - 46 US$
Gegevens restaurant
3 september 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Nog nooit zo goed gegeten volgens mij. Echt heerlijk en van topklasse! Originele cocktails zijn ook hier verkrijgbaar!

Datum van bezoek: september 2018
Bedank Isabel A
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (393)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

2 - 6 van 393 beoordelingen

27 augustus 2018 beoordeeld

Kwalitatief goed maar niet om lekker rustig te zitten! Wel prettig personeel ! En als het waait kan je beter binnen gaan zitten

Datum van bezoek: augustus 2018
Bedank Trail773914
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
20 augustus 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Hier gegeten tijdens onze vakantie. Een van de restaurants op de strip. Het interieur is leuk. De bediening was erg matig, sommige gerechten waren prima, andere echt minder en zoals bijna overal was het tempo veel te hoog. Niet een adres om voor om te rijden.

Datum van bezoek: augustus 2018
Bedank Urm65
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
19 augustus 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Aan de strip ga je op de rotonde naar boven. Allervriendelijkst krijg je een tafeltje waarbij je naar de zee kijkt maar bovenal naar alle mensen die zich voorbereiden op een avond feest in Albufeira.
We bestellen een flesje pino grigio en een Italiaans worst bordje om te delen. Heerlijke parmaham en heerlijke gorizo.
Als hoofdgerecht een rumpsteak, het beste stukje vlees tot nu toe tijdens ons verblijf in Portugal en een mooie tonijnsteak met risotto.
Ondertussen wordt de wijn bijgeschonken en genieten wij van ons eten.
Als dessert een chocolademousse en een espresso en het is helemaal af.
Niet het goedkoopste restaurant van Albufeira maar absoluut het lekkerste gegeten....tot nu toe

Datum van bezoek: juli 2018
Bedank BenB2857
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
15 augustus 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Op aanraden van de taxichauffeur hier gaan eten. Geen spijt gehad van deze keuze.

Professionele bediening, erg vriendelijk en behulpzaam. Goed eten in een stijlvolle sfeer. Wat duurder dan de meeste restaurants in Albufeira, maar zeker het geld waard.

Datum van bezoek: augustus 2018
Bedank SvdMortel
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die The Market Restaurant bekeken, bekeken ook

 
Albufeira, Faro District
Albufeira, Faro District
 
Albufeira, Faro District
 

In The Market Restaurant geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding