Gisteravond een super lekker en heel aangenaam diner beleefd, in dit uiterst verzorgd restaurant!
Terwijl het buiten met deze hittegolf bijna niet te doen was, gaf het ons direct een bijzonder aangenaam gevoel om er binnen te mogen treden met een heerlijke airco gekoelde temperatuur.
We werden er ook onmiddellijk hartelijk verwelkomd door Sabine, die ons meteen een rijkelijke portie verse heerlijke vissalade met toastjes bezorgde als hapje.
Na een drukke werkdag was dit zeker heel welkom!
De picon van het huis, die we als aperitief kozen, was superlekker en deed het vermoeden al rijzen, dat we hier nog heel wat lekkers zouden verwachten.
Dit werd in de loop van de avond, dan ook meer dan bevestigd!
Als voorgerecht hebben we mogen genieten van de super lekkere garnaalkroketten.
Heel mooi krokant van buiten, lekker smeuïg vanbinnen en rijkelijk voorzien van de super lekkere Zeebrugse garnalen!
Het hoofdgerecht, de royale sliptongetjes met verse tartaar, frietjes en een mooi apart geserveerd, overvloedig groenten bord, plus mayonaise was nogmaals genieten van het hoogste niveau!
Sabine zorgt voor een bediening die zo aangenaam is, terwijl Geert in zijn keuken de perfectie van zijn kookkunsten weergaloos op je bord tovert.
Dit restaurant wil ik zeker iedereen aanraden!
Genieten, verwend worden, heel aangenaam gevoel, super lekker gegeten, royaal bediend worden… dit hebben we ervaren bij Sabine en Geert!
We gaan daar zeker binnenkort terug en willen het aanraden aan iedereen die eens echt, maar dan ook echt wilt genieten van een super lekker etentje!
Voor ons is dit een welgemeende 11 op 10!
Tot binnenkort!