Bij aankomst kregen we te horen om 1u15min te moeten wachten op een tafeltje van 4. Geen probleem, buiten gezellig aperitief gedronken. De ober dat het stel naast ons bediende met twee witte wijntjes replyde doodleuk op de vraag, 'welke wijn zit er in welk glas want we hebben twee andere besteld?', 'Goh, geen idee proeft u nekeer want geen flauw idee. Wat?! Min 1.000 punten op bediening denk ik dan! Uiteindelijk naar onze tafel begeleid. Luidruchtigste plaats ever, chaos aan de toog, glazen die vallen, smijten met lege flessen, constant heen en weer geloop door zwetende obers, keukenpersoneel MET VUILNISZAKKEN naast je tafel! Je komt hier niet voor de gezelligheid, wel voor de hype er rond en die is het niet waard! We zaten nog niet neer en meteen stond er iemand voor de bestelling. Gevraagd achter de suggesties en men wist van niets. Ze ging het navragen, na twee keer gevraagd te hebben wat de suggesties waren verstond ik er nog niets van door het lawaai en de onduidelijke uitspraak. Uiteindelijk enkele tapas besteld die onmiddellijk op onze tafel stonden. Saus uit plastic potje, maar wel lekker. Hoofdgerecht was ook doorgegeven maar uiteindelijk 2 lange uren moeten wachten op het hoofdgerecht! Excuses gekregen, eerst was er iets mis met de tafelnummer, dan iets mis met het doorgeven van de bestelling, dan het excuus 'ja mevrouw het is druk', ' ja in de keuken kunnen ze niet volgen', enzovoort. Uiteindelijk met drie tafels daar twee uur zitten wachten op het hoofdgerecht. Dat wel lekker was maar na twee uur wachten op je eten dat om 23u00 pas klaar is hoef ik ook niet meer te eten! Excuses beleven komen, het is druk .. we bieden je een koffie en dessert aan. Hiervoor vriendelijk bedankt. Zulk "charme offensief" is goedkoop en ongepast! Wij komen in die luidruchtige cafetaria met garnaalkroketten die je overal, en soms nog beter kan eten, niet meer. Het zal hun een zorg zijn, de rekening werd betaald.