“Zalige garnaalkroketten”

Keukens: Belgisch
Dineropties: Reserveringen
Dineropties: Reserveringen
18 mei 2024 beoordeeld

Dé allerbeste huisgemaakte garnalen- en kreeftkroketten ooit gegeten. Warm aangeraden. Wij gaan zeker terug langs als we ib Zeebrugge zijn.

Datum van bezoek: mei 2024

17 maart 2024 beoordeeld

Onverwacht en voor het eerst bezocht. Gefeliciteerd!
Aangename hedendaags-stijlvolle maar gezellige plek.
Vriendelijke correcte bediening, maar vooral zeer verzorgde en smaakvolle schotels zonder overdrijving gepresenteerd, met bovendien vers gesneden frietjes -waar vindt je dit nog! - en een eenvoudig maar kraakvers slaatje. Lekkere koffie. En niet duur voor de exellente kwaliteit.

Datum van bezoek: maart 2024
    • Sfeer
10 februari 2024 beoordeeld

Een geweldig visrestaurant,
Eten heel lekker!
Reeds enige malen geweest
Maar spijtig genoeg overheerst er soms een geur afkomstig van een septische put van het gebouw.
Ik weet dat de eigenaars er weinig kunnen aandoen, maar het weerhoudt ons soms om er naartoe te gaan.
Mijn advies is aan hun: laat een deurwaarder langskomen om vaststelling te doen en eis schadevergoeding!

Datum van bezoek: januari 2024
    • Sfeer
3 juni 2023 beoordeeld via mobiele applicatie

Wij waren hier al 3 maal. Kreeft en langoesten waren top, bouillabaisse was OK, oesters en sliptongen van beste kwaliteit.
Bediening vlot en vriendelijk. Prijzen acceptabel voor die kwaliteit. Kraaknet en aangenaam terras. Familiaal vissers restaurant met lange traditie; een bezoek zeker waard…..!
Ronald & Roos

Datum van bezoek: juni 2023
30 april 2023 beoordeeld

Nog nooit zo teleurgesteld een restaurant buiten gewandeld. Vanaf de eerste seconde voelden we ons alles behalve welkom. We werden gepusht om onze bestelling door te geven zonder enige bedenktijd. Daarna duurde het min een half uur voor het eerste gerecht tevoorschijn kwam. De helft van de kindergerechten werd vergeten en na een opmerking kwam het dan een half uur later. Na navraag voor wat tomaatjes voor de kinderen, kregen 2 van de 3 kinderen elks 1 kerstomaatje. Frieten waren niet gaar (diepvries,heel duidelijk), porties waren zwaar onvoldoende. En het enige gerecht met prijs per gewicht das zeer rijkelijk, wat een hoofdgerecht met prijs van €54 opleverde. Een prijs dat Michelinsterren waard is, maar de kwaliteit was helaas verre van. Een nieuw bezoek of aanbeveling zal niet voorkomen. Heel spijtig want qua locatie en potentieel zou hier veel meer bereikt kunnen worden vermits een beetje respect naar de klanten toe, ook al zijn het toeristen. Ik heb me nog nooit zo ongewenst gevoeld in een horeca zaak.

Datum van bezoek: maart 2023

Reizigers die 't Pakhuis bekeken, bekeken ook

Zeebrugge, West-Vlaanderen

In 't Pakhuis geweest? Deel je ervaringen!