Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“leuk eetadresje”
Beoordeling van Martin's Visrestaurant

Martin's Visrestaurant
Geclassificeerd als nr. 2 van 26 Restaurants in Zeebrugge
Certificaat van uitmuntendheid
Keukens: Belgisch
Dineropties: Reserveringen
Gegevens restaurant
Dineropties: Reserveringen
15 maart 2020 beoordeeld

Ontvangst en bediening voortreffelijk. Eten was zeer lekker, alsook de wijn (vooral de extra witte wijn)zeer goed. Komen zeker terug

Datum van bezoek: maart 2020
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank Dollenberg
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (275)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

1 - 5 van 275 beoordelingen

15 februari 2020 beoordeeld

Alle onderdelen van het menu waren uitstekend klaargemaakt.
Alleen aan de koffie mag wat meer aandacht besteed worden, zeker bij een supplement.

Datum van bezoek: februari 2020
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank struycken
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
12 februari 2020 beoordeeld via mobiele applicatie

Zeer lekker gegeten, we hebben de menu gegeten, de scampis waren top en het sausje was superlekker! Daarna de kabeljauw die eveneens zeer lekker was! Ik vond wel de rode huiswijn niet zo lekker maar dat is persoonlijk natuurlijk! De bediening was losjes en ze waren allemaal heel vriendelijk. We komen zeker terug.

Datum van bezoek: februari 2020
Bedank NathalieC860
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
26 januari 2020 beoordeeld via mobiele applicatie

Hier gereserveerd omdat we in Zeebrugge moesten zijn voor zaken. Een echte ontdekking...heerlijke bisque, rog en kabeljauw gegeten, vriendelijk onthaal, informeel maar wel heel gezellig.
En gelukkig dat we gereserveerd hadden, want het restaurant zat afgeladen vol. Blijkbaar heel goed gekend door de lokale mensen.
Hier komen we zeker nog eens terug.

Datum van bezoek: januari 2020
1  Bedank Luc_lies
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
27 december 2019 beoordeeld

het machtige en prachtige van dit restaurant én uitbaters en medewerkers blijft bestaan.
Langs deze weg bieden we hen onze oprechte wensen aan voor een gezond en gelukkig 2020.

Datum van bezoek: december 2019
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank norbertvanhoutte
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die Martin's Visrestaurant bekeken, bekeken ook

Zeebrugge, West-Vlaanderen
Zeebrugge, West-Vlaanderen
 
Zeebrugge, West-Vlaanderen
Zeebrugge, West-Vlaanderen
 

In Martin's Visrestaurant geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding