“Smaakvol Valentijn vieren”
Beoordeling van Ona By 't Werftje

Ona By 't Werftje
Geclassificeerd als nr. 15 van 27 Restaurants in Zeebrugge
11 februari 2024 beoordeeld

De menu voor Valentijn was een topper, een echte aanrader! Genoten van kwaliteit en smaak voor het oog en de liefdevolle bereiding was zeker aanwezig. Dank U!

Datum van bezoek: februari 2024

8 januari 2024 beoordeeld

Het eten (garnaalcroquet, gravad lax en ceviche van zeebaars) super lekker en heel mooi gepresenteerd. Dikke pluim voor de chef !!! Ik hou van het ganse concept om op deze manier uitgebreid en zeer smakelijk te lunchen. Ook meer dan het vermelden waard waren de uitstekend geserveerde cocktails en de vriendelijke bediening van het meisje wiens naam ik vergeten ben te vragen :-( Al bij al een en super ervaring ... i'll be back !!! :-)

Datum van bezoek: januari 2024
19 augustus 2023 beoordeeld

Toplocatie bij mooi weer. Maar daarbij is alles gezegd. Bediening waardeloos.Eten niet WoW.

19 augustus 2023 beoordeeld

deze plek nog eens bezocht wegens goede ervaringen in het verleden. Maar wat een teleurstelling. Eerst en vooral is het menu volledig verandert dat je even goed of eigelijk beter in het 't weertje zelf kunt gaan eten. Nadat het drinken was geserveerd werden we straal genegeerd voor een bestelling; Na 20 minuten zelf teken gedaan dat we wilden bestellen. Dan kregen we het eerste gerecht na 2 minuten wat eigelijk helemaal niet kon en lauw was. De pasta met mosseltjes was er niet ????? Het was 1230 hr en het restaurant was pas een uur open. Geen mosselen aan de zee????? Dan maar een pinta margerhita gepakt met buffel mozzarella. De tomaten saus was recht uit een bokaal en was veel te veel. Het dreef in het gerecht. Brood nog zelf moeten vragen. Kortom, van het verleden schiet ni veel meer over. Dat daar 's avonds
mensen staan aan te schuiven is totaal onbegrijpelijk. Mij zien ze daar niet meer

17 augustus 2023 beoordeeld

Toplocatie! Een enorm mooi zicht, echt vakantiegevoel, bediening was tactvol en vlot.
Een aanrader voor wie Zeebrugge bezoekt!

Reizigers die Ona By 't Werftje bekeken, bekeken ook

Zeebrugge, West-Vlaanderen

In Ona By 't Werftje geweest? Deel je ervaringen!