hdkeyser
District Paphos, Cyprus

Heel warm onthaal

Beoordeling van Hotel Atlas
5,0 van 5 bollen25 jul 2022 beoordeeld
Zeer vriendelijk onthaal gekregen van Mike, de manager van het hotel. Al vanaf de boeking verliep alles perfect en snel! we hadden geen blauwe schijf bij, en hij deed er alles aan om ons te helpen dit op te lossen. de kamers zijn zeker gedateerd maar ruim en zeer proper, er was een koelkastje aanwezig, helaas wel geen koffie/water beschikbaar op de kamer. het ontbijt was zeer goed, lekker echt vers fruit, eitjes naar keuze,- voldoende aangevuld, alles naar wens! Ligging is top tov het strand. Voor ons zeker een aanrader!
Datum van verblijf: juli 2022
7.2 km van Hotel Atlas
4.4 km van Hotel Atlas
Meer hotels in Zeebrugge bekijken
Beoordeeld op 4 maart 2022 via mobiele applicatie

Tijdens een bezoekje aan Zeebrugge de vraag gesteld of we met 2 dames het toilet mochten gebruiken. Onmogelijk wegens Corona… en dit terwijl we maandag naar code geel overschakelen en de betrokken onthaalbediende haar mondmasker onder de neus droeg! Als je benauwd bent om de ziekte draag dan ten minste een FFP2 of sluit je zaak.

Datum van verblijf: maart 2022
Beoordeeld op 15 november 2021 via mobiele applicatie

Top hotel waar je steeds zeer vriendelijk word onthaald, kamers top en top inorde zijn en vooral zeer verzorgd. Een zeer goed ontbijtbuffet nu zelfs in corona tijden. Wij zijn steeds triest als ons verblijf erop zit. Maar weten dat we steeds terug keren.. Aan de uitbater en zijn personeel : doe zo verder jullie doen het 👍👍👍

Datum van verblijf: november 2021
Beoordeeld op 2 augustus 2019

Betreffende Prijs/Kwaliteit niet beter te vinden. Zeer ruime rustige kamer met breed bed grote TV en propere badkamer. Goed ontbijt,constant aangevuld. Grootste troef is de super attente vriendelijke uitbater voor wie geen moeite teveel is. Groot strand op enkele meters en perfecte ligging om de omgeving te ontdekken.

Datum van verblijf: juli 2019
Beoordeeld op 25 juni 2019 via mobiele applicatie

Voor ons blijft dit hotel een 20 op 10 krijgen. De ontvangst, de hygiëne, het ontbijt gewoon alles gewoon 👍👍👍👍
Voor de eigenaar top die zo verder 👍👍👍wij komen zeker terug en raden iederen jullie hotel aan.

Datum van verblijf: juni 2019
Beoordeeld op 13 april 2019 via mobiele applicatie

Elk jaar gaan we een weekendje naar Zeebrugge en logeren in Hotel Atlas. Vriendelijke uitbaters prima ontbijt en heerlijke bedden. Kamers en badkamers zijn heel proper. Ook is er een parking waar we de wagen kunnen parkeren

Datum van verblijf: maart 2019