“Nooit meer”
Beoordeling van Port Basil

Port Basil
Geclassificeerd als nr. 19 van 27 Restaurants in Zeebrugge
Prijsklasse: € 5 - € 18
Beschrijving: Door onze pizza’s, eigenzinnig interieur en sfeervol terras hopen we met mondjesmaat een beetje Napels naar Brugge te brengen.
19 augustus 2024 beoordeeld

Dit was een van de slechtste ervaringen ooit gehad bij een restaurant. We hadden een reservering, maar kwamen door onvoorziene omstandigheden 15 minuten te laat. De reservatie was zonder pardon geannuleerd! De ober deed ook geen enkele moeite om een oplossing aan te bieden. Ondanks het feit dat er plaats was zowel op het terras als in het restaurant werden we geweigerd met de smoes “alles is op”.
We zijn diep teleurgesteld en boos over de manier waarop we behandeld zijn. We gingen reeds verschillende keren naar dit restaurant, maar dit was de laatste keer. We komen hier nooit meer terug en zullen iedereen afraden om hier ooit een voet binnen te zetten.

Datum van bezoek: augustus 2024

13 augustus 2024 beoordeeld

Wij wilden een tafeltje bij een zetten omdat wij met drie volwassen waren en 3 kinderen, dus wij gingen gaan vragen of het mogelijk was. De ober, een arrogant persoon, reageerde niet vriendelijk! Hij was maar alleen, tjah, kan ik niet aan doen he.. klant is nog steeds koning!
Pizza‘s zijn overheerlijk, maar door zo een personeel zullen we hier nooit meer gaan, toch niet met deze bediening!

Datum van bezoek: augustus 2024
    • Sfeer
11 maart 2024 beoordeeld

De verjaardag van mijn broer gevierd in Port Basil, samen met 20 genodigden. Eten, bediening en sfeer waren TOP. Dankjewel Reshad en team.

Datum van bezoek: maart 2024
17 februari 2024 beoordeeld

Ondanks dat wij al op 27 januari een tafeltje voor 2 gereserveerd hadden met een voucher van Social Deal kregen wij 1u voor aankomst telefoon van de zaak dat alles volboekt was en wij niet welkom waren onder het beding Social Deal! Toch hebben wij ons begeven ( wij waren speciaal vanuit Brugge afgezakt met de trein/tram ) naar het restaurant waar de uitbater ( die nogal agressief overkwam ) beweerde dat het restaurant volboekt was en wij enkel voor 1 persoon gereserveerd hadden????? Na enige discussie mochten wij wel blijven met voorwaarde 1 pers Social Deal ( ondanks wij een betaalde voucher konden voorleggen van 2 personen ) en mijn man de volle prijs aan de kaart moest betalen! Een schande vonden wij het en de uitbaters zijn het niet waardig een restaurant te runnen als zij zo met hun ( potentiële) klanten omgaan!

Datum van bezoek: februari 2024
18 augustus 2023 beoordeeld

Alhoewel we de eersten waren (met jonge kinderen) en we onmiddellijk bestelden duurde het bijna 45 minuten om 4 pizza’s klaar te maken. Zeer vervelend met kinderen. Weinig voorhanden in de zaak om kinderen bezich te houden, alhoewel er ooit wel eens een poging is gedaan om een speelhoeken te creëren.
Men begint pas in de keuken te werken wanneer er een aantal klanten in de zaak zijn.
Pizza’s waren zeer ok. Vorige keer iets minder.

Datum van bezoek: augustus 2023
    • Sfeer

Reizigers die Port Basil bekeken, bekeken ook

Zeebrugge, West-Vlaanderen
Knokke, Knokke-Heist

Zeebrugge, West-Vlaanderen

In Port Basil geweest? Deel je ervaringen!