Een bezoek aan de Westhoek stond al jaren op ons programma en toen we hotels gingen zoeken kwamen we al gauw hier terecht omdat in Ieper het parkeren lastiger is. Deze keuze hebben wij niet betreurd. het is een alleraardigst familiehotel gelegen op ongeveer 5 km van Ieper en omringd door loopgraven, begraafplaatsen en andere artefacten uit de eerste wereldoorlog, hier in België ruim 100 jaar na dato nog steeds de grote oorlog genoemd. Het verleden is voelbaar en dat is fascinerend. De kamers zijn ruim en comfortabel en het ontbijt is prima op orde. De prijs-kwaliteitsverhouding is zonder meer goed. Heel handig op het platteland is dat er een restaurant aanwezig is zodat je niet gedwongen wordt om naar Ieper te rijden. Er wordt degelijk gekookt maar wat wij van de restaurants in het algemeen in deze regio als ervaring meekregen is erg traditioneel en bovendien zijn ze ook (nog) niet op vegetarisch koken ingesteld. Mijn vegetarische echtgenote heeft overigens goed gegeten, maar een beetje druk was nodig.
Het is een uiterst plezierig hotel en de medewerkers zijn vriendelijk en voorkomend. De omgeving is erg interessant waar wij vooral het Franse plaatsje Cassel kunnen aanbevelen met een onverwachts prachtig museum op het marktplein. Het Louvre Lens is overigens ook niet ver en eveneens zeer de moeite waard.
Kortom, een prima uitvalsbasis in een prachtige omgeving.