Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laagste prijzen voor je verblijf
Expedia.com
US$ 107
Aanbieding bekijken
Reserveer nu, betaal bij aankomst
Booking.com
US$ 102
Aanbieding bekijken
US$ 102
Aanbieding bekijken
Priceline
Hotels.comUS$ 107
TravelocityUS$ 107
alle 12 aanbiedingen bekijken
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
De prijzen worden geleverd door onze partners en geven de prijs per nacht weer, inclusief alle belastingen en toeslagen die bekend zijn bij onze partners. Bekijk de website van onze partners voor meer informatie.
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (303)
Beoordelingen filteren
303 resultaten
Waardering van reizigers
124
129
41
5
4
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
124
129
41
5
4
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
3 - 8 van 303 beoordelingen
Beoordeeld op 9 juni 2021 via mobiele applicatie

Mooie locatie, dichtbij het centrum van Ieper en bezienswaardigheden als tyne cot cemetery en passendale museum.
Wij hadden een kamer in het nieuwe gebouw, ruime kamer en mooie badkamer met inloopdouche.
Gratis parkeren bij het hotel
Ontbijt is beperkt maar was voldoende voor ons.
We hebben genoten

Kamertip: Goede maatregelen ivm corona, overal ontsmetting aanwezig
Datum van verblijf: juni 2021
Reistype: Reisde met een partner
Bedank Londenbaby
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 17 december 2020

Het hotel gekozen om coronaproof onze huwelijksverjaardag te vieren.

We kregen een kamer in de nieuwe blok.
Mooie en nette kamer, verzorgde badkamer voorzien van de nodige producten.
In de kamer was een ruime tafel voorzien met twee zetels, waar we de maaltijden konden nemen. De bestelling werd opgenomen aan de balie, met het uur waarop we wilden eten. We kregen een telefonische oproep telkens er een gang klaar was. Deze kon worden opgehaald in de eetruimte. Alles werd warm en op tijd gebracht.
Het uitgebreid ontbijt stond eveneens klaar in de eetzaal. Na onze keuze konden we gezellig op de kamer van het ontbijt genieten.
We hebben ondanks de beperkingen van onze verjaardag genoten. De uitbaters van het hotel verdienen een pluim voor hun vriendelijkheid en inzet.

Datum van verblijf: december 2020
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Service
1  Bedank Phimar2013
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 2 september 2020 via mobiele applicatie

Mooie, comfortabele kamer in het nieuwe gedeelte. Fijne bed en heerlijke douche.
Handig te kunnen beschikken over een gemeenschappelijke keuken met oven en micro.
Hartelijke ontvangst. Uitgebreide info over de omgeving.
Corona safe.
Ruim en zeer smakelijk ontbijt.
Aanrader!

Datum van verblijf: september 2020
Reistype: Reisde alleen
Bedank Mieke_Ae
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 26 augustus 2020

Ik ben tevreden over alles, maar ik kom niet meer terug, de reden daarvan is de arrogante ontbijtdame... Ik heb dit hotel speciaal gekozen omdat mijn hond overal, maar dan ook overal meegaat, dus we gaan samen naar het ontbijt en dat viel mevrouw niet in de smaak: ga maar in de hoek zitten dat niemand er last van geeft, en hou hem kort dat hij anderen niet stoort. Mijn hond lag netjes onder tafel en was voor anderen niet aanwezig, ze was heel erg brutaal en de volgende dag weer, weer jah,ga maar naar de rechterhoek, en hou hem kort! ( mevr denk mss dat ik een dibiel ben) en weer met de nodige arrogantie, niet enkel wij maar ook de mensen met andere honden werden zo behandeld, terwijl er geen enkele hond ook maar piepte of blafte. De 3 kinderen die zaten te fluiten en rondlopen, daar werdt niet op gesproken.
Deze dame geeft echt mijn 3 daagse verpest en ik kom hier niet meer!
Vermeld dan op je website dat ze niet welkom zijn.

Datum van verblijf: augustus 2020
Reistype: Reisde met familie
Bedank jesica Z
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 18 augustus 2020

Omwille van een probleem met de airco, een kamer in de nieuwe blok gekregen welke voldeed aan al onze noden. Ruime en mooie kamer. Wat ons opviel was de vriendelijke bediening, zeker met de opgelegde Corona maatregelen. Toppie en een aanrader.

Datum van verblijf: augustus 2020
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Bedank TimV1446
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken