Kris C

Voor herhaling vatbaar

Beoordeling van Ariane Hotel
5,0 van 5 bollen15 nov 2023 beoordeeld
Super gastvrijheid, mooie propere kamers ,
Goed van eten , rustige lounghoek voor hotelgasten.
Bij aankomst direct vriendelijk ontvangen aan het onthaal.
Eindelijk eens een bed met een super goeie matras
Datum van verblijf: november 2023
Reistype: Bezocht met vrienden
Natasja Feliers, Owner van Ariane Hotel, reageerde op deze beoordeling
Gereageerd 16 nov 2023
Dank je wel voor de lovende woorden, Kris. We lezen graag uw opmerking over onze bedden - expres gekozen voor hun comfort en steun voor de rug, ze zijn normaal enkel in 5-sterren hotels te vinden, maar wij vinden dat onze gasten deze extra luxe verdienen. We zijn zeer blij dat u zoveel genoten hebt van ons restaurant evenals ons hotel en stellen uw lof voor ons team erg op prijs. Hopelijk tot een volgende keer in Ieper! Met vriendelijke groeten, het A-team
1.0 km van Ariane Hotel
    ā‚¬Ā 118
1.4 km van Ariane Hotel
Meer hotels in Ieper (Ypres) bekijken
Beoordeeld op 28 augustus 2023

Uitstekend hotel, ideaal gelegen om Ieper en de ruime omgeving vlot te verkennen te voet, met de fiets of met de auto. De accomodatie biedt ruime parking, veilige fietsenstalling, een gezellig terras, prima ontbijtbuffet en dito lunch en dinermogelijkheden. De gemeenschappelijke ruimten zijn sfeervol, warm en gezellig ingericht. De kamer is dat eveneens en is bovendien comfortabel met een uitstekend bed en een grote inloopdouche. Het huismuseum als herdenking aan WO1 is interessant. Leuk is ook de verzameling bobby helmets en hoe die er is gekomen. Maar bovenal maken de gastdames en -heren het verschil: ze leggen je in de watten, niets is te veel gevraagd om het je naar de zin te maken. Een probleem? Flexibele oplossingsmogelijkheden zijn onmiddellijk in de maak. Dank jullie wel team Ariane voor jullie warme vriendelijkheid en efficiƫntie. Het was fijn om bij jullie te verblijven!

Datum van verblijf: augustus 2023
Natasja Feliers, Owner van Ariane Hotel, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 30 augustus 2023

Jouw recensie heeft onze dag echt goed gemaakt, Jacqueline! Bedankt voor dit prachtige verslag van je verblijf bij ons. Uw vriendelijke woorden hebben ons gerustgesteld dat jullie hebben kunnen genieten van jullie tijd hier en dat jullie verblijf een positieve ervaring was. We zijn blij met je beschrijving van de speciale functies die we hebben - van praktische dingen zoals een veilige plek om je fietsen te stallen, tot eigenzinnige dingen, zoals de verzameling bobby helmen :-). Jullie loyaliteit aan de Ariane betekent veel voor ons. We danken je dat je de tijd hebt genomen om ons te vertellen waarom je hier zo graag komt - en we kijken ernaar uit om jullie weer te mogen verwelkomen! Tot de volgende keer, een warme groet uit Ieper, het A-Team

Beoordeeld op 15 augustus 2023

Na meerdere malen te hebben bezocht is dit hotel nog steeds onze favoriet in eigen land. Prachtige kamers, zeer lekker en uitgebreid ontbijt, een gevoel van thuis zijn, onberispelijke service, vriendelijkheid van alle medewerkers, gratis parking, ligging op 5min stappen van centrum, enz..... .
Tot de volgende keer.

Datum van verblijf: augustus 2023
Natasja Feliers, Owner van Ariane Hotel, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 16 augustus 2023

Je hebt geen idee hoeveel het voor ons betekent om zo'n recensie te ontvangen van een terugkerende gast! Dank je wel, Sven, we zijn zo blij dat je weer zo tevreden was met je verblijf. We waarderen je vriendelijke woorden voor ons team en kijken uit naar de volgende keer dat we je mogen verwelkomen in de Ariane. Met vriendelijke groet, het A-Team

Beoordeeld op 10 juni 2023 via mobiele applicatie

We zijn pas terug van ons verblijf in hotel Ariane. Voor de tweede keer. Als je 6 sterren op 5 zou mogen geven dan geven we die graag aan Ariane. Dit hotel heeft alle troeven: een toplocatie op wandelafstand tot het centrum en toch alle rust, smaakvolle en comfortabele kamers, een heerlijke keuken, een prachtig terras waar je gewoon rustig kan zitten of iets drinken en eten, een ruime gratis parking, een afgesloten fietsenstalling, ..... Maar het geheime wapen van dit hotel is de vriendelijkheid, de hartelijkheid van alle medewerkers. Je wordt al meteen aan de receptie warm ontvangen en dat gevoel zet zich verder in het hele hotel. In dit hotel voel je je geen klant maar een gast. Wij keren volgend jaar zeker terug.
Peter R. - Ludo V.

Datum van verblijf: juni 2023
Natasja Feliers, Owner van Ariane Hotel, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 14 juni 2023

Jullie lieve woorden betekenen zoveel voor ons, Ludo & Peter. We proberen ervoor te zorgen dat elke gast zich welkom voelt en om zulke lovende feedback te krijgen van mensen die hier al eerder hebben verbleven, stelt ons gerust dat we het nog steeds goed doen. Uw loyaliteit aan ons hotel wordt zeer gewaardeerd. We hopen u weer te zien en verzekeren u dat u zich altijd welkom zult voelen in de Ariane! Een warme groet vanuit Ieper, van het A-team

Beoordeeld op 28 mei 2023 via mobiele applicatie

Wat een mooi hotel!! Echt prachtig ingericht.
Erg proper en super vriendelijk personeel.
Gratis parking erbovenop. Een mooi ontbijt met zeker genoeg keuze. Je kan ook lekker eten in het restaurant van het hotel, ruime porties zijn voorzien.
Met mooi weer is er een aangenaam tuinterras om volop te kunnen genieten van een hapje en een drankje. Afsluiten ā€˜s avonds kan in de gezellige bar.
Een echte aanrader!

Datum van verblijf: mei 2023
Natasja Feliers, Owner van Ariane Hotel, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 31 mei 2023

Fijn dat u zo'n prettig verblijf bij ons heeft gehad. Hartelijk dank voor deze zeer enthousiaste beoordeling en voor het delen van uw positieve feedback. We zijn blij dat u goed heeft gegeten in ons restaurant en dat onze faciliteiten hebben bijgedragen aan uw comfort tijdens uw verblijf. Onze parking is een echt pluspunt, nietwaar? En om te kunnen ontspannen in onze mooie tuin, signaleert het begin van de zomer - we zijn blij dat u er voor was! Tot de volgende keer, vriendelijke groeten, het A-Team

Beoordeeld op 26 februari 2023

We zijn 2 nachten in hotel Ariane in Ieper geweest. Wij waren bijzonder verrast door
de kwaliteit, de vriendelijke service en de lekkere gerechten in dit hotel. We hadden ook een ruime en zeer nette kamer met een goed bed.Bovendien een uitstekende
gastvrijheid van het voltallig personeel. Het hotel ligt op de rand van het centrum,
die gemakkelijk te voet te bereiken is. Kortom een tophotel.

Kamertip: Het hotel is zeker toegankelijk voor mindervaliden, want mijn vrouw behoort tot deze groep.
Datum van verblijf: februari 2023
Natasja Feliers, Owner van Ariane Hotel, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 1 maart 2023

We zijn blij dat we jullie verrast hebben, Johan! Het klinkt alsof jullie echt genoten heeft van jullie weekend bij ons; bedankt dat jullie de tijd hebben genomen om ons deze uitstekende feedback te geven en voor de lovende opmerkingen over onze faciliteiten, onze bedden, ons team ...... Het betekent echt veel voor ons. We hopen oprecht jullie hier weer te mogen verwelkomen. Tot de volgende keer, een warme groet vanuit Ieper, van het A-Team