Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Leg de laagste prijs van deze websites vast
StayForLong
Priceline
Expedia.com
Hotels.com
alle 11 aanbiedingen bekijken
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
De prijzen worden geleverd door onze partners en geven de prijs per nacht weer, inclusief alle belastingen en toeslagen die bekend zijn bij onze partners. Bekijk de website van onze partners voor meer informatie.
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (495)
Beoordelingen filteren
495 resultaten
Waardering van reizigers
118
230
95
26
26
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
118
230
95
26
26
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
3 - 8 van 495 beoordelingen
Beoordeeld op 28 januari 2023

prima kamer (voor de prijs) maar verder totaal geen service. hotelbar (op vrijdagavond) al gesloten om 23:00.. geen personeel te bekennen. Voor een drankje ben je aangewezen op een een automaat (cola/sinas/water... zeer SLECHT!

Kamertip: gewoon niet doen
Datum van verblijf: december 2022
  • Reistype: Reisde voor zaken
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Service
Bedank EdmondUijl
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordeeld op 13 augustus 2022

Goede bedden, airconditioning op de kamer, geen lawaai 's avonds en in de nacht. Handige lichtknoppen aan bed. Dubbele deur in kamer (geluid). Vliegenraam aanwezig.
Ik heb me er niet gedoucht aangezien er nog een gebruikt zeepblokje in de douche lag leek het me dan ook logisch dat de douche niet gekuist werd.
Geen aangenaam personeel.
Amper plaats aan de ontbijttafels (vuile tafels werden niet tijdig leeggemaakt.) Gekookt ei was nog rauw. Appels waren niet vers meer. Water van de kraan was niet lekker.
Kortom dit hotel was voor mij mijne eerste en enige keer.

Datum van verblijf: augustus 2022
    • Locatie
    • Kamers
    • Service
Bedank BruylandtLoni
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordeeld op 17 augustus 2021 via mobiele applicatie

Zeer eenvoudig hotel. Ik lijkt op een jeugdherberg. De eerste kamer die we krijgen, nr 54, is zeer somber, donkere kleuren en heeft alleen een dakraam. We hadden echter een kingsize bed geboekt en dit heeft 2 eenpersoons bedden. In eerste instantie is onze juiste kamer pas de volgende dag beschikbaar, maar uiteindelijk wordt er even later gebeld dat hij beschikbaar is. De nieuwe kamer is veel prettiger en lichter en een echt raam.
De WiFi is slecht. Alleen in de lobby of in de bar kunnen we gebruik maken van de WiFi.
Het ontbijt is goed en uitgebreid, er is tevens vers fruit aanwezig.
Het personeel doet zijn best.
Het hotel ligt aan een weg waar geen voetpad is. Dit is lastig als je naar het centrum wilt lopen.

Datum van verblijf: augustus 2021
Reistype: Reisde met een partner
1  Bedank worldtravelcouple07
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordeeld op 17 augustus 2021

Bij het binnen komen Bedden zeer slecht opgemaakt Dacht dat het bed al gebruikt geweest was .airco gaf om de 10 minuten een nogal lawaaie geluid af Twee maal naar de balie geweest hebben me beloofd te komen kijken Maar gedurende 5 dagen niemand gezien.
Op 7 augustus rond 18 uur was een man aan de balie die ver van vriendelijk was Had nogmaals gevraagd voor iets te doen voor die airco .ben me neus afgebeten geweest
TOILET had geen afzuiging gewoon verdwenen Was een groot gat in plafond
Op de folder van hotel staat dat er koffie en thee faciliteiten zijn. Op tafel waar je kleren boven moeten hangen aan haken( geen kas aanwezig) stonden 2 tassen met 4 thee zakjes .Geen melk nog koffie.
Bij poetsen van kamer blijven de vuile tassen staan heb ze zelf meegenomen iedere dag als ik naar ontbijt ging en propere tassen terug naar boven genomen
In badkamer eerste dag stond er een klein flesje zeep dan niet meer Heb er zelf moeten om vragen aan de balie.
Het poetsen van de kamer kon beter Vuilbak badkamer kon beter voet pedale zeer slechte staat
Een plus punt De personen van het ontbijt waren zeer vriendelijk Alles werd netjes en vlug in orde gebracht

Datum van verblijf: augustus 2021
Bedank mireille d
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordeeld op 25 maart 2021

Rustig gelegen,mooie kamer met alle comfort en kleine attenties (koffie,thee,flesjes water).Zeer goed en heel uitgebreid ontbijt (zelfs in coronatijd).Zeer vriendelijk personeel.Zeker een aanrader voor korte trip.

Datum van verblijf: maart 2021
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
2  Bedank Robert K
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Meer beoordelingen bekijken