Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laagste prijzen voor je verblijf
Booking.com
€ 117
Volledig restitueerbaar voor vr 8 mrt.
Inclusief ontbijt
Priceline
Vio.com
€ 117
Volledig restitueerbaar voor za 9 mrt.
Inclusief ontbijt
De prijzen worden geleverd door onze partners en geven de prijs per nacht weer, inclusief alle belastingen en toeslagen die bekend zijn bij onze partners. Bekijk de website van onze partners voor meer informatie.
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (497)
Beoordelingen filteren
497 resultaten
Waardering van reizigers
119
230
95
27
26
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
119
230
95
27
26
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
19 - 24 van 497 beoordelingen
Beoordeeld op 13 april 2019 via mobiele applicatie

Personeel was vriendelijk, ontbijt was ruim
En netjes alles was wel aanwezig en smaakte goed. Kamer was schoon kussens vond ik te hard. Kamer was wel toe aan opfris beurt overal was gebruik sporen te zien. Maar het verblijf was wel goed.

Datum van verblijf: april 2019
Reistype: Reisde met vrienden
1  Bedank deh78
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordeeld op 20 januari 2019

Goed ontvangen. Na een vermoeiende dag wil je zonder veel rompslomp je kamer opzoeken. Alles ws geregeld. Heerlijk gegeten in het restaurant en het ontbijt de ochtend erna was top! Ik ga hier zeker nog een x terugkomen!

Datum van verblijf: januari 2019
  • Reistype: Reisde voor zaken
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Beoordeling verzameld in samenwerking met Best Western
Bedank Freedom13317057363
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordeeld op 3 december 2018

Het hotel ligt op het industrie terrein, 25 minuten lopen naar het centrum.
Personeel is heel vriendelijk en behulpzaam!
Ontbijtbuffet is royaal, heel veel variatie in brood/ broodjes en diverse soorten beleg, roerei, gekookt ei, vers sap etc.
Wij hadden een3 gangen diner bij de overnachting inzitten, echter je kon zelf niet kiezen wat je wilde eten. Dat staat per dag al vast.
Wat wij niet fijn vonden en dat is toch wel belangrijk, is dat wij in kamer 518 in het bijgebouw verbleven. Dat is meteen bij de ingang. Dit houd in dat je elke persoon die binnenkomt of weggaat met een koffer aan kunt horen komen "rollen"via de loopbrug of de gang binnen. Die deur gaat met een harde klap dan dicht.
De kamer is ook heel erg gehorig, 3 nachten last gehad van de buurman (of vrouw?) die de hele tijd lag te snurken. Dat is dus echt niet fijn.
Ik had meteen bij binnenkomst al om een andere kamer gevraagd, want ik zag de bui al hangen. Er kwam tegelijk met ons een grote klas kinderen daar in hetzelfde gebouw binnen en die maakten de nodige herrie meteen al. Echter mijn zei mij dat ze geen andere kamer hadden. De kamer is ook heel klein. Badkamer was ok.

Datum van verblijf: december 2018
Bedank Laura R
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordeeld op 12 november 2018 via mobiele applicatie

Juist buiten centrum van Ieper. Kamer juist groot genoeg met alle nodige comfort. Een nadeel is wel dat de kamers gehorig zijn. Ontbijt is meer dan voorradig en divers. Gezellige bar om iets te drinken.

Datum van verblijf: november 2018
Reistype: Reisde met vrienden
Bedank stavrosken
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordeeld op 6 augustus 2018

Mooie verzorgde en koele kamer, lekker eten en een zeer uitgebreid ontbijtbuffet. Vriendelijke bediening. Op 1,8 km van het centrum van Ieper. Ideaal om de omgeving te verkennen per auto of met de fiets.

Datum van verblijf: augustus 2018
Reistype: Reisde met een partner
Bedank ske1966
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Meer beoordelingen bekijken