Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (1.610)
Beoordelingen filteren
1.610 resultaten
Waardering van reizigers
605
748
186
47
24
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
605
748
186
47
24
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
5 - 10 van 1.610 beoordelingen
Beoordeeld op 25 november 2018 via mobiele applicatie

Wij reizen heel veel maar dit is een hotel dat veel te duur is voor de kwaliteit. Kamer verouderd, waardoor badkamer vies en vuil was. Muren vragen dringend om een likje verf en absoluut niet gezellig ingericht!
Er wordt blijkbaar bespaard op personeel. Ze zijn super vriendelijk maar het is niet normaal als je s avonds de bar moet doen, het restaurant en room service! Het aanbod van ontbijt is ruim maar het roerei was een dikke koek. Het zag er niet uit als een ei!
Sorry maar voor een Belgisch hotel verwacht je toch wel meer. Hier is nog veel werk aan de winkel.
Enige opmerking over personeel is dat het systeem fast check out hen nog niet bekend is!
Tip aan de eigenaars: investeer in vernieuwing, renovatie en extra personeel. Je gaat klanten verliezen hierdoor!!

Datum van verblijf: november 2018
Bedank Annvandenbroeke
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 3 oktober 2018 via mobiele applicatie

Mooi nieuw hotel in het centrum van Ieper- vriendelijk en behulpzaam personeel-mooie In Flanders Fields kamers- goed bed - apart toilet - uitgebreid ontbijt - parking in de onmiddellijke nabijheid(22€ per dag)

Datum van verblijf: september 2018
Reistype: Reisde met vrienden
Bedank DANIELVLIddergem
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 12 augustus 2018 via mobiele applicatie

We hadden een familiekamer. Toilet is apart van bad/douche hetgene zeker een pluspunt is. Ontvijt was top. Letterlijk alles is aanwezig met o.a. croissants, chocoladekoeken, allerlei soorten beleg. Wat fijn was is dat je zelf wafels kan bakken. Ook de lokatie is supergoed doordat het in een zijstraat van de Grote Markt ligt.

Datum van verblijf: augustus 2018
Reistype: Reisde met familie
1  Bedank sartje2015
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 7 juli 2018 via mobiele applicatie

Zeer duur voor wat je krijgt. Ik betaalde 182 euro voor een persoon voor een navet. Enkel shampoo en douchegel in de badkamer. Geen bodylotion of haarverzorging. Toiletvloer niet schoon. Toiletpapiertje (proper ?)achter de deur. Ontbijt slechts middelmatig.

Datum van verblijf: juli 2018
Reistype: Reisde alleen
Bedank JulesCartouche
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 24 juni 2018

Het personeel was zeer vriendelijk. De kamer was zeer mooi, verzorgd en netjes. Het ontbijt was zeer uitgebreid en zeer lekker. De ligging van het hotel was ook ideaal, zeer dicht bij het centrum. De parking was ook zeer handig.

Datum van verblijf: juni 2018
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Beoordeling verzameld in samenwerking met Accorhotels.com
Bedank ellenlaureys
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken