Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
TripAdvisor
Ieper (Ypres)
Plaatsen
Inbox
Zoeken
Hotels in de buurt
Beoordelingen (110)
Beoordelingen filteren
110 resultaten
Waardering van reizigers
93
17
0
0
0
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Waardering van reizigers
93
17
0
0
0
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
1 - 6 van 110 beoordelingen
Beoordeeld op 10 juni 2018

We sliepen voor één nachtje bij Cocoon. De ligging is gewoon perfect: vlak achter de hoek is het centrum van Ieper, maar de B&B zelf is gelegen in een zeer rustig staatje, geen last van straatlawaai dus! De ontvangst door de gastvrouw was zeer vlot en vriendelijk. Je kreeg ook direct de nodige tips omtrent musea etc. De kamer was verzorgd en proper, alles wat je verwacht van een B&B. Ontbijt idem: alles wat je nodig hebt, Top! Als we nog eens in de buurt moeten overnachten, komen we zeker terug!

Datum van verblijf: juni 2018
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Locatie
    • Kamers
    • Service
Bedank KianiL5
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 27 augustus 2017

schitterend ontvangst, leuk ontbijt, pal in het centrum, wandelafstand markt met Lakenhalle en nog eens 2 minuten verder de Menenpoort. Mooie en verzorgde kamers. Een aanrader als je de Westhoek bezoekt.

Datum van verblijf: augustus 2017
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Slaapkwaliteit
    • Service
Bedank kurtvanhout
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Deze beoordeling is vertaald uit het Engels. De oorspronkelijke versie bekijken
Beoordeeld op 24 april 2017

Warm welkom van Sophie en Lode (eigenaren) geeft u het 'thuisgevoel'. Schone, stijlvolle kamer met alle faciliteiten, gelegen in het historische centrum op een rustige plek. Het huis is smaakvol gerestaureerd, met alle gemakken. Heerlijk ontbijt, drankjes voor eigen service, tips waar te gaan en te blijven (en niet te verblijven) en afgesloten ruimte voor fietsen

Bedank familie K
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.Oorspronkelijk ingezonden in Engels op www.tripadvisor.com. De oorspronkelijke versie bekijken
Beoordeeld op 25 februari 2017

Alles prima de luxe. Een B&B waar je je vanaf het 1e moment welkom voelt. Vriendelijke, behulpzame gastvrouw en gastheer.Prima ontbijt wat niets te wensen overlaat. Centrum Ieper op korte loopafstand.

Datum van verblijf: februari 2017
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Service
Bedank J V
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 3 oktober 2016

Hele mooie en propere kamer en badkamer.
Ideale ligging: in rustige straat en toch vlakbij het centrum.
Vriendelijke, spontane, gastvrije mensen.
Heel uitgebreid en lekker ontbijt!
Een echte aanrader!

Datum van verblijf: oktober 2016
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Locatie
    • Kamers
    • Service
1  Bedank S975
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken