Wajo
Scheveningen, Nederland

Prima hotel, voor een faire prijs

Beoordeling van Ambrosia Hotel
5,0 van 5 bollen24 nov 2024 beoordeeldvia mobiele applicatie
Waarom hebben we dit hotel geboekt? Omdat er een verhaal bij zit. Omdat we voor zes personen kamers konden boeken. Omdat het goed gelegen was, in het centrum van Ieper, niet ver van Grote Markt en Menenpoort. Omdat we - best lang van tevoren - voor een redelijke prijs konden boeken.

En de belofte die er van uit ging, die is helemaal uitgekomen. Eenvoudige maar prima kamers. Goed ontbijt. Erg vriendelijke en persoonlijke service van hele staf. Die ook goed engels spreekt, per ongeluk ook tegen ons Nederlanders 😉. In deze stad, waarin de geschiedenis van vele volken samen is gekomen, op een verpletterende wijze. En die daarna uit zijn as herrezen is.
Datum van verblijf: november 2024
Kamertip: Easypark app is ook voor NL gebruikers in te zetten bij parkeren op straat. Op site van gemeente...
Reistype: Bezocht met vrienden
0.2 km van Ambrosia Hotel
4.1 km van Ambrosia Hotel
Meer hotels in Ieper (Ypres) bekijken
Beoordeeld op 24 april 2024 via mobiele applicatie

Heel fijn klein hotel, gerund door een zeer vriendelijk en attent echtpaar. Kamers zijn schoon, goede bedden, fijne douche. Het ontbijt is heerlijk, vers bereidde eitjes naar wens en ruime keuze aan ontbijtproducten. Zeer centraal gelegen in een zijstraat van de Grote Markt en een paar honderd meter van de Menenpoort. Absoluut een aanrader!

Datum van verblijf: april 2024
Beoordeeld op 25 september 2023 via mobiele applicatie

Fijn hotel. Uitstekend ontbijt. Ik had een eenpersoonskamer op de 2e etage. Prima kamer. Personeel heel vriendelijk en behulpzaam. Geen lift aanwezig. Dit hotel ligt op ongeveer 400 mtr van het centrum. Gratis parkeren op circa 6 minuten lopen.
Dit hotel is een echte aanrader.

Datum van verblijf: september 2023
Reistype: Reisde alleen
Beoordeeld op 11 september 2023 via mobiele applicatie

Gezellig, kleinschalig en knus hotel op loopafstand van het centrum in Lille. Gastvrije en behulpzame eigenaren.
Heerlijk ontbijt aan het keukenblok,waar de eigenaresse een lekker eitje voor je bakt. Kamers zijn iets gedateerd, maar wel schoon.

Datum van verblijf: september 2023
Beoordeeld op 6 maart 2022

Mooi hotel op wandelafstand van de hotspots
Zowel de manager en het personeel verdienen een pluim voor hun inzet en toewijding. Alles kraaknet en het ontbijt voor duimen en vingers van af te likken. Hier komen wij zeker terug.

Datum van verblijf: maart 2022
Beoordeeld op 13 februari 2022 via mobiele applicatie

Als westvlaming wonende aan de kust eens overnacht in Ieper. Mooi en net hotel de kamer was netjes en een goed bed,een vriendelijke ontvangst en een goed verzorgd ontbijt ! Meer heeft een mens niet nodig.
Zeker een aanrader voor mensen die eens willen overnachten in Ieper.

Datum van verblijf: februari 2022