Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Absolute aanrader even weg”
Beoordeling van Blé D'or

Blé D'or
Geclassificeerd als nr. 38 van 106 Restaurants in Knokke
Gegevens restaurant
5 augustus 2020 beoordeeld via mobiele applicatie

Absolute aanrader even weg van de massa ligt deze lunchtent ‘verborgen’ in een van de mooiere woonwijken van Knokke! Heerlijk gegeten en vriendelijk personeel.

Datum van bezoek: augustus 2020
1  Bedank patricklB5938BM
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (25)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

4 - 8 van 25 beoordelingen

19 augustus 2019 beoordeeld

supergoede service, heerlijk eten, en verrassende kaart en gerechten. Jammer dat je op het terras het zonnetje niet hebt.

Datum van bezoek: juli 2019
Bedank JanH664
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
29 juli 2019 beoordeeld

Dagje knokke gestart met een heerlijke lunch bij Blé d'Or.
Mooi rustig terras waar je lekker ongestoord kan genieten van een lekkere lunch, daarbovenop was de bediening ook nog eens top, zo'n vriendelijke mensen!
Ruime keuze, ieder van ons had iets anders en het was allemaal even lekker!
Zeker een aanrader.

Datum van bezoek: juli 2019
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank Sightseer822269
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
8 oktober 2018 beoordeeld

bakkerij met zaal aan, gezellig, vriendelijke bediening niet heel groot, we hadden geluk dat er nog plek was voor twee, buitenterras

Datum van bezoek: oktober 2018
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank martinen185
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
8 maart 2017 beoordeeld via mobiele applicatie

Ik ga bijna wekelijks. ben helemaal fan van de lunch spicy chicken wrap, met guacomole en sour cream! Heeerlijk! Er zijn er al veel die me daarin volgen!
Altijd gezellig zitten, vlot, vriendelijk en huiselijk.
Blijkbaar moet ik ook es dringend gaan voor een ontbijtje!

Datum van bezoek: oktober 2016
1  Bedank tinev737
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die Blé D'or bekeken, bekeken ook

Knokke, Knokke-Heist
Knokke-Heist, West-Vlaanderen
 
Knokke-Heist, West-Vlaanderen
Knokke-Heist, West-Vlaanderen
 

In Blé D'or geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding