“Wij zijn fan…”

DeLy's
Geclassificeerd als nr. 8 van 92 Restaurants in Knokke
Prijsklasse: € 36 - € 70
6 augustus 2023 beoordeeld via mobiele applicatie

Een mooi, rustig interieur zonder overbodige franjes (wel met een mooie houten wand) en een zeer vriendelijke gastvrouw gaven ons meteen al een goed gevoel. Vol vertrouwen in de chef kozen we voor het voorgestelde menu met aangepaste wijnen. We werden nergens ontgoocheld….
Verrassende gerechten, mooi combinaties, perfect en warm opgediend. Fijne wijnen die effectief goed afgestemd waren op de bereidingen en telkens met een professionele uitleg werden geschonken. Verrassende Portugese wijn bij het dessert.
Heel leuke ervaring, compliment voor het hele team. Wij komen hier zeker terug.

Datum van bezoek: augustus 2023

2 juli 2023 beoordeeld

Super zoals altijd, 😋👍👌, moet je doen
toppie adresje, top kok top bediening met klasse... Niks op aan te merken, gezellig mooi interieur.. Rustig
GENIETEN😋👍👌

Datum van bezoek: juli 2023
18 augustus 2022 beoordeeld

Vriendelijk ontvangen,leuk interieur.
3gangen menu was lekker en goed.
Wijnen per glas goede kwaliteit prijs.
Gaan er zeker nog terug.

Datum van bezoek: augustus 2022
25 juli 2022 beoordeeld

Zeer pover gegeten.
Geen mooie presentatie en ook niet zijn prijs waard.
Voor die prijs zijn er veel betere plekken in Knokke.
De aangepaste wijnen waren ook geen hoogvlieger.

Datum van bezoek: juli 2022
20 juni 2022 beoordeeld via mobiele applicatie

De verwachtingen waren hoger dan wat er gepresenteerd werd. We hebben een 4 gangen menu besteld met bijpassende wijnen. Helaas vonden wij de wijn en de smaakbeleving minder aansloten.

Datum van bezoek: juni 2022

Reizigers die DeLy's bekeken, bekeken ook

Knokke-Heist, West-Vlaanderen

In DeLy's geweest? Deel je ervaringen!