“Fantastisch!”

Geclassificeerd als nr. 4 van 92 Restaurants in Knokke
Dineropties: Reserveringen
Dineropties: Reserveringen
31 maart 2024 beoordeeld via mobiele applicatie

Jammer dat we geen 10/5 kunnen geven. Gewoon geweldig! Wat een ontvangst, wat een geweldige kok. Gewoon super! Een topper!!

Datum van bezoek: maart 2024

22 februari 2024 beoordeeld via mobiele applicatie

Gewoonweg Subliem! Geweldige fijne keuken. Heerlijke hapjes, voorgerecht met kreeft was zalig. De caviar een must en De Duif…. Daar zijn geen woorden voor. Wij houden niet van dessert dus een Pavlova is voor ons niet echt een topper. Maar! Deze Pavlova was ongelooflijk lekker. Dit alles met een geweldige gastheer/kok.
Een ontvangst zoals je nergens meer krijgt. Proficiat! Bravo! We zijn sprakeloos zo goed was het👏👏👏

Datum van bezoek: februari 2024
13 februari 2024 beoordeeld

Gewoon genieten van alle gerechten met veel gevoel en passie gemaakt, wat je ook proeft . Merkt dat er vakmanschap van de kok aanwezig is

Datum van bezoek: maart 2023
    • Sfeer
30 september 2023 beoordeeld

Zeer aan te raden. Super lekker gegeten. Fabrice zelf is ook een top mens. Fijne avond gehad. Marie-Paule

Datum van bezoek: september 2023
    • Sfeer
30 september 2023 beoordeeld via mobiele applicatie

Het was alweer veel te lang geleden dat we hier zijn komen eten. Het is overduidelijk dat de chef zijn restaurant vol overgave runt, wat hij trouwens helemaal in z’n eentje doet! De ontvangst, de keuken, bediening, wijnen en af en toe nog tijd voor een leuke babbel.
We hadden een topavond en het menu was super van begin tot einde. Bedankt! Wij kijken uit naar een volgende keer!

Datum van bezoek: september 2023

Reizigers die Bel Etage bekeken, bekeken ook

Knokke, Knokke-Heist
Knokke-Heist, West-Vlaanderen

Knokke-Heist, West-Vlaanderen

In Bel Etage geweest? Deel je ervaringen!