“Vriendelijke mensen, matige pizza.”
Beoordeling van Azzuro

Azzuro
Laat maaltijden bezorgen
OF
Laat maaltijden bezorgen
Geclassificeerd als nr. 57 van 92 Restaurants in Knokke
17 september 2023 beoordeeld via mobiele applicatie

Vriendelijke mensen maar geen echte Italiaanse pizza. Restaurantje ziet er net uit dus deed ons besluiten naar binnen te gaan. Pizza bevat echt veel te veel kaas, te veel tomaten saus, leek meer Amerikaans maar dan wel op een lekkere dunnere bodem, al met al toch meer kwaliteit van een afhaal pizza. Erg vet. En daarbij toch niet de kwaliteit/gezelligheid van een pizza restaurant. Aan de vele bezorgers te zien deden ze ook erg veel bezorgingen, wat opzich prima is natuurlijk maar wij hadden andere verwachtingen.

10 september 2023 beoordeeld via mobiele applicatie

Juist een pizza besteld terwijl ik op het zoutestrand lag. Werd gebracht en was uitstekend. Super lekker en slechts 30 minuten. Aanrader

3 september 2023 beoordeeld

Altijd lekker gegeten nog nooit tegen gevallen en ga er wekelijks en vriendelijk en altijd verschillende dingen geproefd nog nooit tegen gevallen

• Sfeer
12 juli 2023 beoordeeld via mobiele applicatie

Goede pizza's en vlotte vriendelijke bediening. Ruim aanbod pizza's en pasta. Binnen ietwat rommelig maar het is ook take away. We zouden hier nog komen.

Datum van bezoek: juli 2023
28 december 2022 beoordeeld via mobiele applicatie

Super lekker gegeten !
Vongole was perfect
Pizza was zalig lekker, de korst was super krokant !
Aangenaam verrast van dit restaurantje

Datum van bezoek: december 2022

Reizigers die Azzuro bekeken, bekeken ook

Zeebrugge, West-Vlaanderen
Knokke-Heist, West-Vlaanderen

Knokke, Knokke-Heist
Knokke-Heist, West-Vlaanderen

In Azzuro geweest? Deel je ervaringen!