“snelle hap”

OF
Laat maaltijden bezorgen
Geclassificeerd als nr. 57 van 92 Restaurants in Knokke
29 juni 2019 beoordeeld

Voor onze bijna wekelijkse pizza zakken we nog steeds af naar dit restaurant. Vriendelijke crew, echter geen Italianen maar maken deze lekkere pizza's zoals ik ze hebben wil, zoals ik ze in Milaan dikwijls proef, elke keer opnieuw. Interieur is toe aan een dringende make-over maar gezien de gunstige prijzen op de kaart neem je daar zeer genoegen mee.

Datum van bezoek: mei 2019

22 september 2018 beoordeeld

Op onze wandeling zijn we hierbinnen gegaan om pizza's te bestellen die later thuis geleverd werden. We werden erg vriendelijk onthaald, kregen een warm broodje, vers uit de pizzaoven, heerlijk!
De pizza's werden ook stipt geleverd aan huis, waren groot en rijkelijk belegd. Ze waren smaakvol maar wel eerder vettig waardoor ze ook nogal zwaar op de maag vielen.

Datum van bezoek: augustus 2018
24 juli 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Zeer snelle en vriendelijke bediening. Zeer lekkere goed belegde pizza’s! Voor herhaling vatbaar. De oven draait volop voor de thuisleveringen.

Datum van bezoek: juli 2018
25 augustus 2017 beoordeeld via mobiele applicatie

Te pas en te onpas kan je er binnen komen en altijd vriendelijk onthaald...ruime kaart met pizza's en pasta's maar ook heel lekker en heel groot!! Best een junior pizza bestellen als je gewone eter bent:-)

Datum van bezoek: augustus 2017
19 augustus 2017 beoordeeld via mobiele applicatie

Gereserveerd en toch nog 30 min moeten wachten op onze tafel in een overvol, chaotisch en luidruchtig restaurant. Onze tafel werd na de vorige gebruikers niet eens proper gemaakt. De pizza's zijn niet bijzonder, te weinig doorbakken, goed voor wie op zoek is naar een snelle hap, niks meer, niks minder, bovendien ook aan 'Knokse' prijzen. Beter dus enkel pizza afhalen zonder ter plaatse te blijven want wie een stukje authentieke Italiaanse pizza verwacht is er aan voor de moeite. Als dit de beste pizza in Knokke is, dan lijkt Knokke me dringend toe aan een echte Italiaan! Overrated!

Datum van bezoek: augustus 2017

Reizigers die Azzuro bekeken, bekeken ook

Zeebrugge, West-Vlaanderen
Knokke-Heist, West-Vlaanderen

Knokke, Knokke-Heist
Knokke-Heist, West-Vlaanderen

In Azzuro geweest? Deel je ervaringen!