“Minder goede ervaring”

Certificaat van uitmuntendheid
Dineropties: Na sluitingstijd, Ontbijt, Bezorgen, Reserveringen
Dineropties: Na sluitingstijd, Ontbijt, Bezorgen, Reserveringen
21 juli 2024 beoordeeld

Op 20/07/2024 waren we er voor diner in Bar A Vina. We hadden op 16/07 telefonisch gereserveerd maar bij aankomst was er van enige reservatie niets terug te vinden; geen excuses, maar we kregen een tafeltje met de opmerking dat dit om 2045 uur vrij moest zijn! Te zakelijke ontvangst door dame. Heel lekkere gerechten, correct geprijsde wijnen en mooi interieur. Wel te kleine tafels, zeker wanneer je side dishes neemt. Ongepaste opmerkingen, die door klanten kunnen gehoord worden, door dame die blijkbaar de verantwoordelijke is. Ook verschil in behandeling tussen "eenmalige klanten" en vaste klanten! daar we veel goeds van de zaak hoorden proberen we volgende keer het restaurant.

Datum van bezoek: juli 2024

19 mei 2024 beoordeeld

Het eten was erg lekker! Alleen het personeel was erg onvriendelijk.
Een lach kon er nog niet vanaf.
Ook werd er niks gevraagd of het na wens was..

Datum van bezoek: mei 2024
13 mei 2024 beoordeeld

Het was weer top van begin tot eind.
Super menu en wijnen om u tegen te zeggen. En laat ons de de mooie en gezellige zaak niet vergeten.

Datum van bezoek: mei 2024
3 mei 2024 beoordeeld

Steeds een fijne ervaring met een gezellige sfeer. Het eten is er super lekker en je bent er altijd goed ontvangen en bediend.

Datum van bezoek: april 2024
21 april 2024 beoordeeld

Het blijft één van de beste restaurants van Knokke-Heist ! Een erg ruime en lekkere keuze in het menu. Na al die jaren niets verandert, super bediening ook.
Eerlijke prijzen voor top kwaliteit

Datum van bezoek: januari 2024
    • Sfeer

Reizigers die Alexandra bekeken, bekeken ook

Knokke-Heist, West-Vlaanderen

In Alexandra geweest? Deel je ervaringen!