Heerlijk eten en geweldige smaak , restaurant is te donker en men zit te dicht op elkaar. Prijs is pittig .
Vlotte bediening, maar personeel is niet super vriendelijk.
Zij stralen geen klantgerichtheid, warmte uit… net zoals het interieur.
Het eten was lekker, maar bij 2 aangeduide chilipepers verwacht men wel pikant eten wat niet het geval was, waardoor het wat flets smaakte.
Het was voor ons een leuke kennismaking met het restaurant,
Maar het zal voor ons bij deze ene keer blijven.
Nog nooit zo slecht gegeten.
35euro weg gesmeten
Zet er geen voet meer binnen
Als dat Thais eten is!!!!!!!
Betreft take-awaymaaltijd, waarbij we Kaeng Kai en Phad Pak namman Namman Hoy bestelden. Het eerste gerecht was meer een soep dan een curry: heel waterachtig, weinig smaak. De tweede schotel had evenmin veel smaak. Zeer teleurstellend en zeker niet authentiek Thais.
Het beste en oudste Thai restaurant in Knokke , de king krab met jonge selder en kerrie was gewoon subliem , voorgerecht yam plaa saam ook terug top verder ook nog een bouillabaisse uit Bangkok , van het voorgerecht tot aan het dessert was alles gewoon super , we komen zeker terug .
Bedankt voor de mooie beoordeling !