“Het kan veel beter”

Geclassificeerd als nr. 34 van 92 Restaurants in Knokke
Dineropties: Na sluitingstijd, Reserveringen
Dineropties: Na sluitingstijd, Reserveringen
18 september 2023 beoordeeld via mobiele applicatie

Slechte bediening zelfs onvriendelijk aperitief stond pas op tafel en hoofdgerecht was er al en we vroegen om te wachten want hadden ook fles wijn besteld en ober antwoord was in de keuken zijn ze moe en willen sluiten om 20.30uur nog wel , hadden ze moeten zeggen voordat we gingen bestellen toch , eten was redelijk alleen mosselen moet je er ni eten bijna geen groenten en beetje smakeloos maar opmerking daarover word genegeerd !

Datum van bezoek: september 2023

30 april 2023 beoordeeld via mobiele applicatie

Nog maar eens genoten van een heerlijke zeevruchtenschotel !!!! Deze maal de ‘Albertstrand’ genomen …., ZALIG LEKKER ❣️
Anthony is fantastisch in de keuken en Sana bedient altijd met glimlach

Datum van bezoek: april 2023
2 december 2022 beoordeeld via mobiele applicatie

Uitstekende lunch.
Prijs-kwaliteit meer dan zijn geld waard.
Aangename bediening doit Sana en Anthony tovert heerlijke gerechten op je bord

Datum van bezoek: december 2022
28 augustus 2022 beoordeeld via mobiele applicatie

Elke zomervakantie proberen we minstens 1x op dit topadresje kreeft Bellevue af te halen. Op moment van ophaling zijn ze nog lauwwarm, verzorgd slaatje, sausjes en brood erbij. Perfecte cuisson! Samen met een goede fles wijn is dit elk jaar opnieuw een culinair topmoment. Na zoveel jaren een traditie die we hopelijk nog heel lang vol kunnen houden.

Datum van bezoek: augustus 2022
12 juli 2022 beoordeeld

Was vrij warm en namen plaats op het terras om iets te drinken.
Besloten dan maar om iets te eten en namen de lunch.
Voorgerecht kaas kroket of carpaccio,hoofdgereccht americain slaatje
Kwaliteit zeer ok,
De prijs 22 euro is zeer acceptabel.
Misschien volgende passage iets anders proberen.

Datum van bezoek: juli 2022

Reizigers die Wim's bekeken, bekeken ook

Knokke-Heist, West-Vlaanderen
Knokke, Knokke-Heist

In Wim's geweest? Deel je ervaringen!