“Prima voor lunch!”

Keukens: Belgisch
Dineropties: Na sluitingstijd, Reserveringen
Dineropties: Na sluitingstijd, Reserveringen
23 januari 2022 beoordeeld via mobiele applicatie

Het was er erb druk met de lunch... tsfels niet echt op 1,5 meter afstand en mensen laten wachten in een zithoek zonder voldoende afstand. Wel QR check bij binnenkomst. Bediening vriendelijk maar gehaast. Eten was smakelijk, niet bijzonder verder. Prima lunch.

Datum van bezoek: december 2021

5 januari 2022 beoordeeld via mobiele applicatie

Eten en bediening goed. Prijzig, maar goed het is Knokke. Alleen €21,50 voor een voorgerecht van een paar stukjes meloen met ham staat niet in verhouding tot de 6 oesters voor €19,-. of een pan mosselen met friet van €28,50. Zelfs het personeel vond het maar raar. Geen meloen dus ;)

Datum van bezoek: januari 2022
21 december 2021 beoordeeld

Ontactvol personeel en dito onvriendelijk hautaine houding tijdens de bediening.
Toen we opmerking maakten over temp . gerecht en vroegen om dit te corrigeren vond de vrouwelijke serveerster het nodig om ons als klant toe te sneren dat dit niet bij de tweede croquette diende opgemerkt te worden .
Nog nooit eerder meegemaakt.

Datum van bezoek: december 2021
22 september 2021 beoordeeld

steak saignant: was méér dan bien cuit, dus veel te lang gebakken
vol au vent: mijn vrouw had dit genomen, en moest 5 stukken kip in haar servet uitspuwen (kraakbeenstukken, stukjes been...)
En nog erger: ik kreeg een glas wijn, waarvan de onderste centimeter één en al droesem was.

Dus: een teleurstelling. Drie kwart van de restaurants/brasseries in Knokke zijn beter!

Datum van bezoek: september 2021
11 september 2021 beoordeeld

25 euro voor een droge kipfilet met geschifte pepersaus en een mini potje koude groenten. Te vermijden dus !

Datum van bezoek: september 2021

Reizigers die Le Phare Brasserie bekeken, bekeken ook

Knokke, Knokke-Heist
Knokke, Knokke-Heist

In Le Phare Brasserie geweest? Deel je ervaringen!