Cuines 33 is altijd een restaurant op topniveau geweest, net als nevenproject Brasa trouwens. Het nieuwe concept waarmee Cuines 33 de (max 16) gasten vandaag verrast, is echter behoorlijk uniek. Tijdens een avondvullend programma maak je immers een culinaire reis, niet enkel doorheen smakenland, maar ook fysiek. Je start in de ontvangstruimte en beweegt je (op aangenaam tempo, zonder enige vorm van rush) doorheen het pand via een sluis (met smakelijk kunstwerk) naar het restaurant en de keuken. Bij elke stap culinair verwend en geëntertaind door de zaakvoerders. De smaakbommetjes worden zonder uitzondering gekoppeld aan lekkere aangepaste wijnen van goeie kwaliteit (geen goedkope bedenkelijke wijntjes uit nieuwe landen zoals vandaag al te vaak het geval is).
Topbeleving die in de komende jaren op dubbel sterrenniveau gewaardeerd zal worden.
Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.