Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Topper lunch. ”
Beoordeling van Va Et Vient

Va Et Vient
Geclassificeerd als nr. 15 van 288 Restaurants in Kortrijk
Certificaat van uitmuntendheid
Dineropties: Reserveringen
Gegevens restaurant
Dineropties: Reserveringen
2 augustus 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Hier een zeer lekkere lunch gegeten op een mooi terras. Prijs kwaliteit zeer hoog, ook hun gebouw binnenin is zeer mooi. Wel jammer van het piepschuim die buiten te zien is langs de ramen. Klein detail maar valt wel enorm op.

Datum van bezoek: augustus 2018
Bedank Jaime K
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (200)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

6 - 10 van 200 beoordelingen

3 juli 2018 beoordeeld

We waren hier met 4, mijn echtgenote en mezelf, en mijn 2 kinderen.
We hadden duidelijk gemeld dat er 2 kinderen bij waren die niet van allerlei 'tovenarij' hielden maar gewoon, lekker en simpel gekookt eten.
Alvorens iedereen hier op zijn achterpoten gaat staan met de uitspraak 'kinderen horen daar niet', wil ik het volgende meegeven:
* kinderen horen WEL op restaurant
* wij willen onze kinderen wat anders leren dan de basiskeuken
* in sterren resto's hebben wij nog NOOIT problemen gehad. Integendeel, er wordt met veel liefde voor de kinderen gekookt, aangepast en daar schuilt volgens mij de kracht van een topkok (cfr La Duree in Izegem en Cas-tor in Beveren Leie. Men luistert er altijd naar de wensen van de kinderen en die vinden het eten, zelfs als is het op hoog niveau met andere sausjes en soms onbekende smaken, een absolute top...)

Bij de Va et Vient, toen we nogmaals vroegen, voor we aan tafel gingen of er iets anders kon, werd er gezegd dat de gerechtjes zeer open waren voor kinderen.
Wel, onze kinderen hebben er niets van gegeten en wij in feite ook niet.
340 € lichter voor ingewikkeld eten (een mooi voorbeeld hoe je gewone gerechten om zeep kan helpen met onmogelijke combinaties), fluwijnen en vooral mooie plaatjes maar inzake smaak, een ramp.
Neen, wij zijn geen onbenullen, neen wij kennen zeer zeker andere keukens, ja wij reizen en kennen ook pikante, speciale, ver buitenlandse keukens en gerechten maar dit was er over.

Ik ga hier geen uitspraken doen over de kok of andere. Ik ben zelf geen kok maar ik kom hier niet meer terug. Met mijn opinie wil ik andere mensen waarschuwen...ga gerust maar wees gewaarschuwd...dit is een keuken waar ze een mooie wagen zodanig aanpassen dat hij lelijk wordt. Maar 'de coloribus et digustibus...non dispuntandum'. Over geuren en kleuren discuteert men niet ...maar hier en ik wel.

Spijtig.
ps: Ik moet wel melden dat de bediening vriendelijk was en het interieur zeer mooi aan de vernieuwde boorden van de Leie. Een toprestaurant zou hier zeker een prachtige zaak kunnen uitbouwen.

Datum van bezoek: juni 2018
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
4  Bedank gewijdehalewijn
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
20 juni 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Uiterst verzorgde gastronomie. Het moet nu nog heerlijker zijn met de verlaagde leie boorden
Moderne locatie

Datum van bezoek: maart 2018
Bedank liedie2
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
15 juni 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Leuk concept en verfijnde keuken. Goede wijnkaart. Vlotte en professionele bediening. Kortom: dit is zeker voor herhaling vatbaar.

Datum van bezoek: juni 2018
1  Bedank D3777GKjand
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
11 juni 2018 beoordeeld

Mooie lokatie maar ontgoochelende ervaring. Je krijgt eerst het aperitief menu waar men je uitgebreid laat op studeren. Dan komt het echte menu waar je niet uit kan kiezen. Er is slechts een optie, je kan meerdere gerecht{jes) nemen of je beperken tot een paar. De hoofdschotel is dezelfde voor iedereen. Tot mijn spijt was het deze keer lamsschouder, lang gestoofd met een bijsmaak van schaap. Helemaal niet lekker. Alles geserveerd in Neanderthalkommetjes, maar dat blijkt nu eenmaal de trend. Lekker eten is voor mij iets anders. Jammer.

Datum van bezoek: mei 2018
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
5  Bedank Paul-Vanwynsberghe
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die Va Et Vient bekeken, bekeken ook

Kortrijk, West-Vlaanderen
 
Kortrijk, West-Vlaanderen
Heule, Kortrijk
 
Kortrijk, West-Vlaanderen
Kortrijk, West-Vlaanderen
 

In Va Et Vient geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding