Jean B
Eindhoven, Nederland

Het is dat het niet anders kon. Zakelijk gezien een redelijk hotel

Beoordeling van Parkhotel Kortrijk
3,0 van 5 bollen20 aug 2024 beoordeeld
Voor de 2e keer hier gereserveerd, niets veranderd. Achterhaalt en slecht onderhouden t.o.v. de kosten. Kamer was niet schoon, luidruchtich aan de
Straatkant. Een andere kamer maar ook deze keer een half werkende afstandbediening van de tv. Als je het raam wilt openen, dan hangt het uit zijn spinning.. Gezien de kosten per kamer veel te duur. Restaurant en zgn bar prima maar geen sfeer. Parkeergarage is subliem.
Datum van verblijf: augustus 2024
0.5 km van Parkhotel Kortrijk
Roomservice
Meer hotels in Kortrijk bekijken
Beoordeeld op 24 februari 2024 via mobiele applicatie

Hier één van de lekkerste cocktails ooit gedronken. "Apple Sour" made by Edgar, een Supervriendelijke Armeense jongeman die idereen met de glimlach bedient... in Bar Jules in Parkhotel Kortrijk. Al jarenlang het adres voor gezelligheid in het centrum van Kortrijk!

Datum van verblijf: februari 2024
Beoordeeld op 6 januari 2024 via mobiele applicatie

Een reservatie via booking gemaakt.

24u op voorhand wordt ons kind ziek waardoor wij onmogelijk kunnen afreizen.
Contact opgenomen met het hotel; ze geven aan dat we dit via booking moeten aanvragen maar dat onze datum verzet kan worden.
De dag nadien 4x moeten bellen voor een antwoord te krijgen, 3x een verschillend antwoord om de 4e keer de conclusie te krijgen dat alles betaald moet worden en verzetten NIET mogelijk is... Volledig bedrag dient betaald worden. Geld kwijt.

Schandalig als dit de manier is waarop men omgaat met deze situatie.

Een reservatie verzetten wegens een ziek kind is blijkbaar onmogelijk.

Het lef nog hebben om te vragen of we opnieuw willen boeken tegen volle prijs de week er na.

Datum van verblijf: januari 2024
Beoordeeld op 3 december 2023 via mobiele applicatie

Lobby, bar ok, kamers verouderd , jammer dat de renovatie van de lobby en bar zijn gestopt vanaf het moment je in de lift stapt om naar de kamers te gaan, het is alsof je 20 jaar terug gaat in de. Kamers zijn in eerder 3 sterren. Personeel over het algemeen zeer sober, niet bepaald vrolijk.

Kamertip: Ligging goed , lobby , bar gerenoveerd, kamers niet binnen luxe categorie, eerder medium categorie. Personeel heeft wat passie nodig.
Datum van verblijf: december 2023
Beoordeeld op 7 augustus 2023

Positief:
- mooi en zeer verzorgd hotel
- Sobere maar leuke wellness
- ruime keuze ontbijt
- kamer zeer sober maar strak
- Vriendelijke personeel

Minder:
Wachttijd voor het ontbijt (20 minuten wachten en ook andere hotelgasten waren hiervan verrast van wachtrij doordat niet-hotel gasten ook konden ontbijten) waardoor in ontbijtruime het enorm druk en ook minder gezellig zitten was.

Kamertip: De parking is zeer verwarrend: 1 inrit voor zowel in als uitgaand verkeer voor parking (naar benedenverdieping).
Datum van verblijf: april 2023
Beoordeeld op 3 juni 2023 via mobiele applicatie

We hebben hier overnacht tijdens de sinksenfeesten in Kortrijk met onze fietsclub. Bij aankomst omstreeks 15u waren de kamers nog niet klaar. Helaas om 16u ook nog niet. Als compensatie kregen we van het hotel gratis drank in de bar. Wat een geweldige geste van het management als je weet dat we met 27 waren en een groot deel van de kamers pas om 18.30u klaar waren!
De eerste avond hebben we ook gegeten in het restaurant van het hotel. Heel lekker en verzorgd! Goede huiswijn ook!
De kamer was ruim met een prima douche. Het bed sliep zalig.
Het ontbijt was heel uitgebreid. Je kon bij de chef zelf je ei-bereiding kiezen.
Één ding was wel opvallend: al het personeel was super vriendelijk en liep de benen van onder haar/zijn lijf. Zeker met een heuse party op zondag was het alle hens aan dek. Nog eens een dikke Merci aan iedereen voor jullie inzet en de ontvangst.

Datum van verblijf: mei 2023