ZenHotels.com
ibis Styles
Beoordeeld op 6 september 2019

Datum van verblijf: augustus 2019
Beoordeling verzameld in samenwerking met Accorhotels.com
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een individuele reiziger en niet die van Tripadvisor LLC of een van haar partners. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordeeld op 8 juni 2019

Airco deed het niet. Het was bloedheet op de kamer en het enige wat de ā€˜airco’ kon, was verwarmen!
Dekbed uit het overtrek gehaald: nog steeds veel te warm! Deuren naar buiten open gedaan en toen lagen we in de benzinedamoen van de auto's en was het verkeerslawaai niet te harden. Plus de vele lampen buiten maakten het veel te licht in de slaapkamer. Super slecht geslapen. In de ochtend trokken de andere gasten zich niets aan van het feit dat er ook nog naderen in het hotel aanwezig waren, de ene hard dichtklappende deur na de ander. Nee, dit was geen succes!

Datum van verblijf: juni 2019
Beoordeling verzameld in samenwerking met Accorhotels.com
Beoordeeld op 28 mei 2019

Vriendelijk onthaal en ook al hebben ze er geen fietsenberging, toch vonden ze voor ons een veilige droge locatie voor de 2 fietsen. Verder is het een typische Ibis waar je weet wat je krijgt. Het ontbijt met vers fruit, ei, spek, worstjes en verschillende soorten brood was dik in orde.
Het enige wat wat ontbrak is die speciale interieur toets die je verwacht in een Ibis Styles.

Datum van verblijf: mei 2019
Beoordeeld op 10 maart 2019

Vriendelijke ontvangst. De kamer was zeer netjes en stijlvol ingericht. De locatie is top en op een paar minuten wandelafstand van de XPO-hal. Ontbijt was zeer uitgebreid. Zelfs een verse sinaasappel machine aanwezig !

Datum van verblijf: maart 2019
  • Reistype: Reisde alleen
Beoordeeld op 7 januari 2019

Prima hotel zeer gunstig gelegen aan de autosnelweg. Vriendelijke en efficiƫnte ontvangst. Kamer was prima, schoon en doeltreffend ingericht. Ook badkamer ziet er prima uit, zowel inrichting als hygiƫne. Restaurant viel behoorlijk tegen. Ongezellig en zeer trage en matige bediening. De maaltijden lijken meer op magnetronmaaltijden, zeker geen aanrader.
WiFi in gehele hotel van prima kwaliteit. Kortom, hotel prima, restaurant slecht.

Datum van verblijf: december 2018