Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laagste prijzen voor je verblijf
ibis Styles
US$ 119
Aanbieding bekijken
Booking.com
US$ 119
Aanbieding bekijken
Priceline
US$ 115
Aanbieding bekijken
Expedia.comUS$ 119
Hotels.com
Destinia.comUS$ 123
alle 15 aanbiedingen bekijken
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
De prijzen worden geleverd door onze partners en geven de prijs per nacht weer, inclusief alle belastingen en toeslagen die bekend zijn bij onze partners. Bekijk de website van onze partners voor meer informatie.
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (65)
Beoordelingen filteren
65 resultaten
Waardering van reizigers
22
26
12
2
3
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
22
26
12
2
3
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
12 - 17 van 65 beoordelingen
Beoordeeld op 10 december 2018

Ik werd zeer vriendelijk onthaald. De check-in (en check-out) verliep vlot.De kamer had een ideale grootte voor een overnachting en was proper.Ook de badkamer was net en verzorgd.'s Ochtends kon ik uitgebreid ontbijten.

Datum van verblijf: december 2018
  • Reistype: Reisde voor zaken
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Beoordeling verzameld in samenwerking met Accorhotels.com
Bedank Safari26455880431
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordeeld op 14 juni 2018 via mobiele applicatie

Er wordt geadverteerd met een restaurant. Maar toen wij wilde bestellen en advies vroegen ivm een allergie, werd ons doodleuk verteld dat de maaltijden niet in het hotel bereidt worden. En de medewerker had geen idee wat de ingrediënten van de maaltijden waren. Bij 1 gerecht heeft hij het kunnen nagaan.

Ontbijt en kamers zijn prima.

Datum van verblijf: juni 2018
Reistype: Reisde met een partner
1  Bedank Ingertje
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordeeld op 24 mei 2018

Zeer goed - fantastisch ontbijt - het hotel is gelegen in een groene zone in de omgeving van Kortrijk. Er zijn vele mogelijkheden om Kortrijk te bezoeken. Het ontbijt was zeer uitgebreid met vers fruitsap, lekkere broodjes en pannenkoeken. Zeker een aanrader.

Datum van verblijf: mei 2018
  • Reistype: Reisde met familie
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Beoordeling verzameld in samenwerking met Accorhotels.com
Bedank Peterencarine
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Menu_Lauren, Operationeel Manager van Ibis Styles Expo Kortrijk, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 25 mei 2018

Geachte Peter O,

Wij stellen uw opmerkingen over uw verblijf in ibis Styles Kortrijk Expo erg op prijs. Het is altijd prettig om positieve reacties te mogen ontvangen.

Uw opmerkingen zullen wij overbrengen aan ons team. Wij zijn ervan overtuigd, dat uw reactie ons personeel zal stimuleren om voortdurend te blijven streven naar een hoge kwaliteit van onze dienstverlening.

Nogmaals bedankt voor het delen van uw ervaringen en wij hopen dat uw volgende bezoek even prettig zal verlopen als het vorige.

Hoogachtend,

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 11 april 2018

Standaardkamer, basic maar volledig en proper.
Vriendelijk en behulpzaam personeel.
Geweldig ontbijtbuffet één van de meest volledige die ik mocht genieten, alles vers en smakelijk.
Goed restaurant, met degelijke gerechten.

Datum van verblijf: april 2018
  • Reistype: Reisde met familie
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Beoordeling verzameld in samenwerking met Accorhotels.com
1  Bedank Armand A
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Menu_Lauren, Operationeel Manager van Ibis Styles Expo Kortrijk, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 13 april 2018

Geachte ArBeEdegem,

Wij stellen uw opmerkingen over uw verblijf in ibis Styles Kortrijk Expo erg op prijs. Het is altijd prettig om positieve reacties te mogen ontvangen.

Wij zijn ervan overtuigd, dat uw reactie ons personeel zal stimuleren om voortdurend te blijven streven naar een hoge kwaliteit van onze dienstverlening.

Nogmaals bedankt voor het delen van uw ervaringen en wij hopen dat uw volgende bezoek even prettig zal verlopen als het vorige.

Hoogachtend,
Lauren MENU
Operationeel Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 25 maart 2018

Dit hotel is gewoon ideaal , indien je niet in het centrum van Kortrijk moet zijn . Ruime parking , comfortabele kamers , mooi uitgerust en vooral de bedden zijn een aanrader. Het ontbijt was uitgebreid , bar en restaurant ook gezellig .

Kamertip: onze kamer had zicht op Kinepolis , en was rustig
Datum van verblijf: maart 2018
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Locatie
    • Kamers
    • Service
Bedank lannoy2015
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Menu_Lauren, Operational Manager van Ibis Styles Expo Kortrijk, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 10 april 2018

Beste lannoy2015,

Bedankt om de tijd te nemen om uw opmerkingen van uw verblijf in ibis Styles Kortrijk Expo op papier te zetten.

Het is een plezier om positieve feedback te krijgen en zal zeker uw opmerkingen delen met mijn team!

Met vriendelijke groeten,
Lauren MENU
Operational Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken