Hotels.comUS$Ā 101
Agoda.comUS$Ā 101
eDreamsUS$Ā 102
Orbitz.comUS$Ā 101
Beoordeeld op 30 maart 2019 via mobiele applicatie

Een hotel in het midden in de stad overal lekker dicht bij.
Parkeren 24 uur voor €2,50 op het conservatoriumplein.
Het
Hotel is perfect als je op door reis bent.
Vriendelijke medewerkers.
En overal lekker dichtbij .

Datum van verblijf: maart 2019
Beoordeeld op 8 oktober 2018

deze hotel is goed gelegen vlakbij grote markt van Kortrijk , de kamers zijn ruim en schoon , personeel is vriendelijk wij hadden een kamer op het eerste verdiep maar hadden geen las van lawaai op straat

Datum van verblijf: oktober 2018
Beoordeeld op 28 augustus 2018

We hebben er met een groep verbleven. Het personeel was zéér vriendelijk. Het waren elks mooie (eerder kleine)kamers (volgens mij nog niet zo lang vernieuwd) met een goed en ruim bed, de badkamer was geïntegreerd in de kamer, wc was aparte kamer. Bij het douchen moesten we wel een handdoek voor de douche leggen anders kwam het water op de vloerbekleding van de kamer gelopen. Lift aan de kleine kant, en stond ook in de smallere doorgang naar de trap. Ik denk dat we dit als ongemak ervaarde omdat we met een groep waren, als koppel alleen heb je hier niet zoveel last van. Ontbijt was goed, simpel en voldoende, zoals je verwacht. Het hotel ligt in een zijstraatje dat direct op de grote markt uitkomt. Normaal is het er rustig slapen, maar helaas toen wij er verbleven was het helemaal niet slapen, er stond een groot podium voor het hotel, er waren optredens, en onze kamer lag tegen het podium. Het hotel had oordopjes voorzien, maar het leek dan nog dat je op het podium sliep. Hier kan het hotel niets aan doen, maar wij waren wel de 1e van 7 andere kamers (die later (zelfs enkele weken) dan ons hadden gereserveerd), en toch sliepen wij in het lawaai en de meeste andere hadden een kamer aan de stille achterkant. Onderaan kan je iets eten , wel enkel hamburgers, maar dan wel van goede kwaliteit, en vriendelijke service.

Datum van verblijf: augustus 2018
Beoordeeld op 26 augustus 2018

Allereerst is het personeel van dit hotel bijzonder aardig. De kamer en het bed was prima. Ook was de kamer prima verlicht en dat vind ik fijn. De kamer leek wel een kopie van kamers uit de Campanille keten terwijl men daar geen connecties mee heeft. Ik vond het heel fijn. De ligging is centraal en dat vind ik ook een pluspunt, bovendien is het hotel beslist niet extreem duur. Redenen genoeg om het aan te bevelen en het als heel goed te beschouwen. Wek vind ik het kwalijk dat een bevestiging via mail van mijn reservering niet aankomt bij mij, terwijl ik mijn gegevens wel per mail heb verstuurd. En men hield vol een bevestiging te hebben gestuurd. Verder vind ik het jammer dat hun restaurant op zondag gesloten is. Gelukkig zijn er wel restaurants die wel open zijn op loopafstand. Maar uj eet graag in het hotel waar ik verblijf. Kortom, dit hotel beveel ik aan als een prima plek om een nacht te verblijven.

Datum van verblijf: augustus 2018
  • Reistype: Reisde alleen
Beoordeeld op 16 maart 2017

Wij verbleven 1 nacht in dit centraal gelegen hotel. We werden supervriendelijk onthaald. Onze kamer op de 3e verdieping was duidelijk recent gerenoveerd. Heel mooi en compact. Als koppel vonden wij het niet erg dat de kamer en piepkleine badkamer in elkaar overliepen (er is geen deur, wel een apart toilet) maar op deze manier is er geen privacy (en wordt bij het douchen in de open douche ook de kamervloer nat). We namen geen ontbijt. Dezelfde dame die ons incheckte, zorgde ook voor onze check-out en was opnieuw overvriendelijk. Als wij opnieuw in centrum Kortrijk moeten zijn, kiezen we beslist weer voor het Center hotel!

Datum van verblijf: maart 2017