Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotel Messeyne
Hotels in de buurt
Ibis Styles Expo Kortrijk(Kortrijk)(Heel veel waar voor je geld!)
109 US$
Booking.com
Zie aanbieding
  • Gratis wifi
  • Gratis parkeren
Hotel Focus(Kortrijk)
93 US$
91 US$
Booking.com
Zie aanbieding
  • Gratis wifi
  • Gratis parkeren
Square Hotel(Kortrijk)
128 US$
Booking.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Bar/lounge
Hotel Ibis Kortrijk Centrum(Kortrijk)(Heel veel waar voor je geld!)
106 US$
Booking.com
Zie aanbieding
  • Gratis wifi
  • Bar/lounge
Wu Wei(Kortrijk)
112 US$
109 US$
Booking.com
Zie aanbieding
  • Gratis wifi
  • Gratis parkeren
Troopeird Hotel(Kortrijk)
141 US$
Booking.com
Zie aanbieding
  • Gratis wifi
  • Gratis parkeren
153 US$
Booking.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Inclusief ontbijt
Bell Expo Hotel(Kortrijk)
118 US$
Booking.com
Zie aanbieding
  • Gratis wifi
110 US$
91 US$
Expedia.com
Zie aanbieding
  • Gratis wifi
  • Bar/lounge
Hotel Damier(Kortrijk)
Expedia.com
Zie aanbieding
  • Gratis wifi
  • Restaurant
Beoordelingen (162)
Beoordelingen filteren
162 resultaten
Waardering van reizigers
98
52
7
2
3
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
98
52
7
2
3
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
15 - 20 van 162 beoordelingen
15 december 2016 beoordeeld via mobiele applicatie

Zeer vriendelijke mensen.
Prachtige ruime kamers van alle gemakken ruim voorzien . Goede centrale ligging in het centrum maar toch heel rustig en stil.
Kortom vaste stek!
Heerlijk ontbijt. Parking voorhanden.

Verbleef: december 2016, reisde voor zaken
1  Bedank Willemus
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
3 december 2016 beoordeeld via mobiele applicatie

Zeer warm en gezellig interieur, smaakvol ingericht met daarenboven een geweldig team. Lekkere, franse keuken. De bediening is top! Een echte aanrader. In de zomer een mooi terras. De ideale plaats om lekker uit eten te gaan met 2 of met vrienden.

Verbleef: december 2016, reisde met vrienden
1  Bedank genevieve225
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
29 november 2016 beoordeeld via mobiele applicatie

1 van de mooiste hotels van kortrijk zeer ruime en grote kamers met een prachtige badkamer met alles wat je nodig hebt spijtig dat het maar voor 1 nachtje was er is ook een kleine prive parking voor uw wagen

Verbleef: december 2015, reisde alleen
Bedank Manuelmessiaen
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
1 november 2016 beoordeeld via mobiele applicatie

Het is een mooi monumentaal hotel. Wel 2 nadelen. De vloer van onze kamer kraakte heel erg en de deur naar de badkamer was van matglas en open aan de bovenkant. Bij toiletbezoek is dat zeker niet prettig of je moet er alleen zijn.

Verbleef: oktober 2016, reisde met een partner
Bedank Marijke P
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
30 september 2016 beoordeeld

Prachtig hotel, gelegen op een kleine 200 m. van heet centrum. Mooie moderne kamers, rustige ligging en bovendien heeft het hotel een eigen parking. In de receptie kan je een fotoboek bekijken van hoe het pand werd omgetoverd tot een mooi hotel. Het ontbijt was super, een van de weinige plaatsen waar je nog op het moment zelf je eitje geserveerd krijgt in de bereiding die je wenst.

Kamertip: Wij hadden een kamer op de 2de verdieping (12) met een mooi uitzicht om een parkje met vijver, heel rustig.
  • Verbleef: september 2016, reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Slaapkwaliteit
    • Service
Bedank Rudy S
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken