Vali

interessant en zeker aan te bevelen

Beoordeling van Aurora B&B
5,0 van 5 bollen6 jun 2024 beoordeeld
Carina zorgt voor een vriendelijke ontvangst, de kamers zijn ruim en proper.
Zeer rustig gelegen en in de onmiddellijke omgeving van het fietsknooppunten netwerk.
Na een goed ontbijt is Kortrijk en de ruime omgeving zeker een bezoek waard.
Zeker een aanrader als je logies zoekt in Kortrijk.
Datum van verblijf: juni 2024
Gastenkamer 5
6.9 km van Aurora B&B
Meer hotels in Kortrijk bekijken
Beoordeeld op 16 januari 2024

Doordat mijn dochter van 12 met een acute longontsteking moest opgenomen worden in het ziekenhuis heb ik 24u voor het eigenlijke verblijf bij B&B Aurora moeten annuleren. Ik deed dit via booking.com en de algemene policy van de B&B is dat ik 50% van het verblijf terugbetaald krijg. Als reden gaf ik de situatie van mijn dochter op. Meteen kreeg ik mail van booking.com die verwees naar de algemene voorwaarden, maar dat ze op basis van de reden gingen navragen bij de eigenaar of een uitzondering mogelijk was. Luttele minuten nadien kreeg ik opnieuw een mail van booking.com die stelde dat de eigenaar hierop niet wil ingaan. Ik heb de eigenares van B&B Aurora dan zelf gebeld en situatie uitgelegd, maar opnieuw geen begrip. Eigenares stelde dat ze die 50% zelf aan booking.com moeten betalen. Ik antwoordde dat ik de tarieven ken en dit niet het geval is en ik bereid was het aan booking.com verschuldigde bedrag te betalen. Ook hiervoor geen begrip en ‘de voorwaarden zijn de voorwaarden’. Moraal van het verhaal? Ik ben hoofd van Marketing en sales-opleidingen aan een Vlaamse Hogeschool. Vanaf nu zal ik dit voorval in de lessen aanhalen als schoolvoorbeeld van hoe NIET om te gaan met ‘customer care’. Dus B&B Aurora, dank voor de inspiratie!

Datum van verblijf: januari 2024
Beoordeeld op 10 september 2023

Een perfecte plaats om te overnachten.
Zeer vriendelijk onthaal, lekker ontbijt en zeer proper.
Een aanrader voor iedereen die centraal wil zitten voor Kortrijk en omgeving.te bezoeken of moet werken.
Dicht bij de op- en afrit van de snelweg.

Datum van verblijf: september 2023
Beoordeeld op 15 januari 2023 via mobiele applicatie

Hartelijk ontvangen door gastvrouw Carine, je voelt je meteen thuis, zeer nette en ruime kamers, rustige ligging, lekker ontbijt,… Al enkele keren gelogeerd en we blijven terug komen! Bedankt Carine, doe zo verder, we zeggen het voort!!!

Datum van verblijf: januari 2023
Beoordeeld op 23 juli 2021

Zeer ruime slaapkamers met kwaliteitsbedden. Mooie ruime badkamer met douche. Goed onderhouden. Buffetontbijt, grote keuzevariëteit. Zeer vriendelijke ontvangst. Minder dan 1 km van het station. Hier komen wij terug.

Datum van verblijf: juli 2021
Beoordeeld op 8 oktober 2020 via mobiele applicatie

Wij waren op zoek naar een B&B on Ieper. Omdat de prijzen daar de pan uit swingen dachten we om eens in de buurt te zoeken. Zo kwamen we bij Aurora uit. Niks dan goeds over deze B&B Prachtige kamer. Zalige bedden. Super netjes alles spic en span. Ruime douche. Ontbijt in de mooie ontbijt zaal heel verzorgd buffet en lekker. Eindelijk nog eens verblijf met vers brood,croissants en broodjes van de warme bakker. Super lekker veel beter dan de broodjes die zelf afgebakken worden en men tegenwoordig overal als ontbijt krijgt. 10 op 10 dus voor de super vriendelijk en gastvrouw 👍

Datum van verblijf: oktober 2020