Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers: Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Bij het aankomen voelden we ons gelijk thuis door de erg vriendelijke gastvrouw. Ze wees ons een prachtige, moderne kamer toe in het nieuwe gedeelte. Onverwachts hadden we zelfs een terrasje waar we 's avonds nog een goedkoop drankje uit de minibar hebben gedronken. Het ontbijt was ook top.
Datum van verblijf: september 2020
Prijs/kwaliteit
Locatie
Service
Prachtige B&B. Super vriendelijke gastvrouw, knappe kamers. Wij fietsten 2 dagen rond de mooie streek in en rond Kortrijk, super goed genoten. Aurora een absolute aanrader! Vakantie in eigen land, TOP! Bedankt 👍
Datum van verblijf: juni 2020
Prijs/kwaliteit
Kamers
Stel Stefaan R een vraag over Aurora B&B
patriciaguy
Beerse, België
Beoordeeld op 9 februari 2020 via mobiele applicatie
Een nachtje in Kortrijk kan niet meer stuk dankzij de super gastvrije ontvangst door de eigenares van de mooie B&B! Leuk en gezellig ontbijt, mooie kamers, eigenlijk appartementjes... alles erop en eraan... gewoon terug gaan
Datum van verblijf: februari 2020
Stel patriciaguy een vraag over Aurora B&B
Keurige, nette, ruime kamer, in rustige omgeving. Met kundige eigenaresse; handige tips gekregen voor een zeer aangenaam verblijf. Zeer verzorgde accommodatie, beter dan verwacht. Lekker ontbijt en heerlijke bedden. Mooi gerenoveerd pand.
Kamertip: 4 kamers op begane grond met uitgang naar terras, 4 kamers op verdieping
Datum van verblijf: juni 2019
Locatie
Kamers
Stel Aldoano een vraag over Aurora B&B
385silvesterv
Meerlo, Nederland
Beoordeeld op 16 november 2018 via mobiele applicatie
Liggend in een woonwijk, en van buitenaf lijkt het klein, maar van binnen is het bijzonder mooi. De ruimtes zijn allemaal erg goed en modern aangekleed. Van binnen merk je pas hoe groot het is. De kamers zijn ruim en voorzien van heerlijke bedden. Het ontbijt is prima verzorgd. Een aanrader dus.
Datum van verblijf: november 2018
Stel 385silvesterv een vraag over Aurora B&B
Nils0031
Beoordeeld op 30 september 2018 via mobiele applicatie
Het is een moderne en strakke Bed en Breakfast. Ze hebben 8 kamers. Gastvrije en vriendelijke host. Goede bedden, goede douche en uitgebreid ontbijt. Op 20 minuten van het centrum van kortrijk. Wellness was helaas volgeboekt.
Datum van verblijf: september 2018
Stel Nils0031 een vraag over Aurora B&B